Sales Proposal Manager till Globala IT-företaget Fujitsu

Sales Proposal Manager till Globala IT-företaget Fujitsu

Vill du tillhöra ett världsledande IT-företag? Då har vi nästa utmaning för dig! Fujitsu söker en Sales Proposal Manager till deras kontor i Kista, där uppdraget är att hantera kunders serviceförfrågningar från början till slut. Start är omgående. Vi jobbar med löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Fujitsus räkning en Sales Proposal Manager. I rollen kommer du arbeta med att hantera kunders serviceförfrågningar. Man kommer driva processen och sätta upp en tydlig plan både internt och externt. I rollen kommer du hantera flertalet bud och förfrågningar paralellt. Du kommer arbeta från Fujitsus Sverigekontor i Kista, som sitter i fina lokaler! Tjänsten är ypperlig möjlighet för dig som vill få insikt i ett stort internationellt bolag!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fujitsu. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd och på sikt bli överrekryterad hos Fujitsu förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Förbereda och prissätta förfrågningar som kommer in från kunder
 • Hålla deadlines och leverera kompatibla och professionellt skapade förslag
 • Ha en förståelse för kommersielal avtal och prissättning när du skapar förslag
 • Tar egna initiativ och använder dig av Fujitsus globala nätverk för att lösa problem i en komplex miljö
Vi söker dig som
 • Har erfarenhet från IT-industrin och god teknisk förståelse
 • Har erfarenhet från prissättning alternativt en förståelse för kommersiella avtal
 • Goda kunskaper i Svenska och engelska i tal och skrift
 • Goda kunskaper i Officepaketet och Excel
Som person är du flexibel och har inga problem med att sätta dig in i en ny och föränderlig miljö, då denna avdelning jobbar med ett nytt område där alla mallar och riktlinjer inte är satta. Detta kräver att du är strukturerad, tycker om att hålla många bollar i luften samtidigt som du har förmågan att ta egna initiativ i arbetet.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 6 månader med chans till förlängning
 • Placering: Kista
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fujitsu är det största IT-service bolaget i Japan och femte störst i världen. Bolaget erbjuder mängder av teknologiska produkter, lösningar och tjänster. Cirka 155 000 arbetar globalt för Fujitsu och de hjälper kunder i över 100 länder. De använder sin erfarenhet inom branschen för att forma framtidens samhälle tillsammans med deras kunder.