Sales Operations Coordinator till Schibsted

Sales Operations Coordinator till Schibsted

Schibsted är en mediakoncern med bland annat stora och välkända bolag såsom Blocket, SvD och Aftonbladet ! Att arbeta här erbjuder därför en möjlighet till att arbeta inom ett brett och intressant område där mycket händer.
Det är en stor organisation där en härlig arbetskultur står högt prioriterad och där ambitioner inte har något tak. Är du en nytänkande person som har läget under kontroll tycker vi att du bör läsa vidare..

Information om uppdraget

I rollen som Sales Operations Coordinator hos Schibsted vikarierar du under 1 år där det finns goda chanser till överrekrytering vid vikariatets slut!
Inte nog med att företaget i sig har många intressanta kunder och samarbetspartners, du kommer att få arbeta direkt mot företagets säljavdelning, ledning samt mot kunder och leverantörer. Du skulle tillhöra Schibsted Sveriges annonsprodukt- och försäljningsorganisation (SSI) med över 200 medarbetare.

På den centrala arbetsplatsen lokaliserat vid Kungsbron i Stockholm skulle du få arbeta som administratör inom företagets CRM- och ordersystem där du ansvarar för att ha koll på och kvalitetssäkra flöden och processer.
Teamet du skulle få arbeta tillsammans med är ett positivt och engagerat team där man månar om arbetsmiljön och sammanhållningen. Man har en hög servicekänsla och arbetar tillsammans som ett lag.

Då du även förväntas bidra till områdets både funktionalitet och framtida utveckling uppmanas du till att tänka kreativt, stort och dina tankar och idéer är mycket välkomna!

Arbetsuppgifter
 • Arbeta med fakturering, ekonomi
 • Arbeta med uppföljning och rapportering
 • Se till att flödet i CRM- och ordersystemen fungerar
 • Arbeta med ekonomi- och controllerfunktiner
Vi söker dig som

Vi söker dig som är analytisk och besitter god affärsmässighet. Du ska ha god koll på Excell och ha förståelse för det ekonomiska flödet. Vidare ser vi att du
 • har en högskoleutbildning inom ekonomi
 • arbetserfarenhet inom ekonomi (heltid/deltid)
 • har arbetserfarenhet från fakturering och in- utbetalningar
 • kan tala och skriva obehindrat på både svenska och engelska
Det är meriterande om du
 • har branscherfarenhet inom digital annonsering
 • erfarenhet av fakturering
 • har arbetat inom Salesforce, Navision eller Tableau
Utöver det ser vi att du är en analytisk person som har ordning och reda på ditt arbete. Struktur och noggrannhet är A och O i den här arbetsrollen och vi ser gärna att du kan ta egna initiativ och att vara ifrågasättande är bara positivt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

[Schibsted Media Group] är en norsk mediakoncern med 6.800 anställda världen över. Kontoret i Stockholm är placerat centralt vid Kungsbron och verksamhet pågår på kontoret dygnet runt. I koncernen ingår bolag som hitta.se, tv.nu blocket.se samt Aftonbladet och Svenska Dagbladet. Läs mer på deras hemsida www.schibsted.com