Sales Manager till Stockholmsmässan!

Sales Manager till Stockholmsmässan!

Som Sales Manager på Nordens största mässanläggning, Stockholmsmässan, får du arbeta med försäljning på ett proaktivt och kreativt sätt. Tjänsten är rätt för dig som drivs av resultat och lockas av att agera nytänkande samt uppskattar att initiera och upprätthålla kundrelationer.

Information om uppdraget

Du erbjuds
  • en arbetsplats där det händer mycket och du lär känna kollegor med stor kompetens från eventbranschen
  • starkt meriterande erfarenhet av försäljning som stärker din kund- och affärsförståelse
  • en arbetsplats som kan bli långsiktig för dig med rätt inställning och ambition
  • aktivt ledarskap och en stark teamkänsla
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Bearbeta varma kundkontakter genom att ringa/maila och följa upp deras intresse att medverka på mässor inom trädgård och mat

Arbeta med konceptförsäljning av monterytor och tillsammans med kunden komma överens om anpassad lösning för deras verksamhet och önskemål

Svara på inkommande samtal gemensamt med säljteamet

Arbeta mot uppsatta individuella och teambaserade säljmål

Vi söker dig som

Har arbetat med koncept-/idéförsäljning i minst 1 år.

Har studerat sälj och/eller marknadskurser på eftergymnasial nivå

Har mycket god kommunikativ förmåga på svenska och engelska, i tal och skrift.

Har god systemvana

Vi anser det meriterande, men inget krav, om du har fler språkkunskaper än vad som angivits i kraven ovan, samt om du har erfarenhet av restaurangbranschen.

Resultatinriktad

Affärsmässig

Självgående

Övrig information
  • Start: 7/1-2020
  • Omfattning: heltid, minst tom 17/2-2020, med mycket goda chanser att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet
  • Placering: Älvsjö, 15 minuters restid från Odenplan med pendeln
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholmsmässans önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholmsmässan är Nordens största mässanläggning. I mer än 70 år har vi arrangerat mässor och kongresser som ger inspiration, kunskap och affärer. Det personliga mötet är grunden för vår kommunikation som människor. Det finns inte något som kan ersätta det. Det gäller allt från oväntade möten på stan till stora organiserade möten med tiotusentals deltagare.
Det är där vi på Stockholmsmässan kommer in. Vi älskar möten - alla sorters möten. Och därför är vi experter på att arrangera, planera och skapa just möten som gör skillnad. Både i det stora och i det lilla.