Sales Manager till Stockholmsmässan!

Sales Manager till Stockholmsmässan!

Som Sales Manager på Nordens största mässanläggning, Stockholmsmässan, får du arbeta med försäljning på ett proaktivt och kreativt sätt. Tjänsten är rätt för dig som drivs av resultat och lockas av att agera nytänkande samt uppskattar att initiera och upprätthålla kundrelationer.

Information om uppdraget

Som Sales Manager på Stockholmsmässan kommer du att få vara med och sätta din prägel på en helt ny mässprodukt. För att trivas ser vi att du har öga för affären och triggas av utmaningar. Vidare är du sannolikt självständig och ser fram emot att vara drivande för att uppnå resultat i rollen.

Du erbjuds
  • gedigen introduktion och aktivt ledarskap
  • starkt meriterande erfarenhet av försäljning som stärker din kund- och affärsförståelse
  • en arbetsplats där det händer mycket och du har kollegor runtom dig med stor variation av kompetens inom branschen
  • möjlighet att påverka arbetsrollen
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Arbeta med prospektering, initialt med hjälp av framtagen lista i CRM-systemet. Du kommer att ringa till lämpliga kontakter och sälja in det nya konceptet

Träffa nya kundkontakter i fysiska möten och presentera konceptet med hjälp av redan framtaget säljmaterial

Strukturera upp din roll tillsammans med din närmaste chef för att hela tiden säkerställa resultat och positiv utveckling i rollen

Vi söker dig som

Har mycket god kommunikativ förmåga på svenska och engelska, i tal och skrift

Har studerat på eftergymnasial nivå

Har arbetat med idéförsäljning tidigare

Som person är du:

Resultatinriktad

Kommunikativ

Orädd

Övrig information
  • Start: omgående, senast början av november
  • Omfattning: heltid, 8:30-16:30 med 45min lunch
  • Placering: Älvsjö, 15 minuter med pendeln från Odenplan
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholmsmässans önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholmsmässan är Nordens största mässanläggning. I mer än 70 år har vi arrangerat mässor och kongresser som ger inspiration, kunskap och affärer. Det personliga mötet är grunden för vår kommunikation som människor. Det finns inte något som kan ersätta det. Det gäller allt från oväntade möten på stan till stora organiserade möten med tiotusentals deltagare.

Det är där vi på Stockholmsmässan kommer in. Vi älskar möten - alla sorters möten. Och därför är vi experter på att arrangera, planera och skapa just möten som gör skillnad. Både i det stora och i det lilla.