Sales Manager till Adven/Värmevärden

Sales Manager till Adven/Värmevärden

Söker du en ny utmaning och vill arbeta med morgondagens energi- och vattenlösningar hos en av Nordens största energileverantörer? Nu har du chans att bli del av ett internationellt snabbväxande företag i rollen som Sales Manager! Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Adven och Värmevärden är nu ett gemensamt bolag som går en spännande framtid till mötes då de tillsammans bildar en av de större energileverantörerna i Norden. Adven Värmevärden Group drivs av att ta fram morgondagens energi- och vattenlösningar som främjar företag, människor och miljön. De strävar efter att vara en del av lösningen på klimatförändringarna, och vill göra skillnad med varje hållbar lösning de hittar, bygger och genomför tillsammans med deras kunder.

Som Sales Manager ingår du i ett team på 10 medarbetare, som utgår från Sverige och Finland, och samarbetar med experter inom försäljning, koncept och O&M. Du arbetar med kunder inom fastighetssektorn och hjälper dem att nå sina mål inom hållbarhet. Adven/Värmevärden erbjuder transparenta och konkurrenskraftiga energipriser och har framgångsrikt utvecklat en decentraliserad energilösning till de stora fastigheterna. Deras lösningar bygger på värmepumpsteknik, ofta med geoenergi som energikälla. Adven/Värmevärden har en stark kundbas i Norden och i rollen som Sales Manager ansvarar du för att utveckla försäljningen på den svenska marknaden. Du arbetar såväl gentemot nya som befintliga kunder med att förhandla och ingå långsiktiga energileveransavtal.

Resor i tjänsten förekommer regelbundet, primärt inom Sverige men även till Finland. Ansvarig chef är stationerad i Finland och du kommer initialt arbeta tätt med dina finska kollegor för att dra lärdom av deras arbetssätt med syfte att implementera detta till den svenska marknaden.

Du erbjuds
 • Att bli del av ett internationellt snabbväxande företag där du utmanas med intressanta och varierande arbetsuppgifter och projekt
 • Ett individuellt anpassat introduktionsprogram där du blir upplärd av erfarna och kunniga kollegor
 • Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
 • Förmåner i form av bonus på årslönen, generöst friskvårdsbidrag samt arbetstidsförkortning för att nämna några
Arbetsuppgifter
 • Utveckla försäljningen på den svenska marknaden såväl med nya som befintliga kunder
 • Genom marknadsanalys identifiera och bearbeta nya potentiella kunder
 • Tillsammans med dina kollegor ta fram hållbara och kostnadseffektiva energilösningar till kund
 • Förhandla och ingå långsiktiga energileveransavtal med dina kunder
Vi söker dig som
 • Är utbildad ingenjör och/eller ekonom på eftergymnasial nivå
 • Tidigare arbetat med försäljning i en roll som Adven/Värmevärden bedömer likvärdig denna
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska, då båda språken används regelbundet i arbetet
 • Har B-körkort och möjlighet att resa regelbundet, primärt inom Sverige
Vidare är det meriterande om du:

* Tidigare arbetat med försäljning inom fastighets-, energi- och/eller konstruktionsbranschen

För att lyckas i rollen tror vi att du är en lösningsfokuserad och ambitiös person som har förmågan att arbeta målinriktat. Vidare är du socialt aktiv och duktig på att skapa och bibehålla goda relationer. Under rekryteringsprocessen kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper och du kommer att utvärderas på följande beteenden:
 • Affärsmässig
 • Självgående
 • Resultatinriktad
 • Nätverkande
Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Du utgår från kontoret i Stockholm men kund är också öppna för alternativa placeringsorter
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adven/Värmevärden är en ny energikoncern vars gemensamma resa för att bli en ledande aktör inom hållbara energilösningar påbörjades 2020. Tillsammans levererar deras 520 medarbetare fjärrvärme och geoenergi till flertalet olika fastighetstyper samt ånga, värme, kyla och relaterade infrastrukturlösningar till industrier. Med mer än 50 års erfarenhet inom energibranschen driver koncernen idag 350 anläggningar i Norden och Baltikum.

Koncernen har en spännande tid framför sig och hoppas du är intresserad av att följa med. Ta reda på mer på www.adven.se och www.varmevarden.se .