Sales Executive till Bannerflow

Sales Executive till Bannerflow

Det enda som är konstant här är förändringen. Så beskrivs vardagen på Bannerflow av HR-chefen Michael Olsson. Och undra på det På 3 år har företaget gått från 20 till 70 anställda och från 9 till 90 miljoner i omsättning. Nu söker de en Sales Executive som kan vara med och bidra till att denna innovatör inom digital marketing fortsätter att växa världen över. Ta plats på ett bolag där stämningen avslappnad, där man bjuder på sig själv och där man firar framgångar!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Sales Executive till Bannerflow.

Bannerflow är det innovativa växande Stockholmsbaserade företaget som tagit marknaden med storm och som, över hela världen, förbättrar kundens digitala marknadsföring med sin egen unika plattform. Några av bolagets kunder idag är Tre, ShutterStock, Nordic Choice Hotels, Bonnier och Klarna.

Nu söker de en Sales Executive! Du själv tillhör ett team om 8 personer och här präglas atmosfären av öppenhet, passion och stolthet. Fantastiskt företag och fina förmåner utlovas!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Bannerflow.

Arbetsuppgifter

Som Sales Executive på Bannerflow sitter du i förarsätet för att få företaget att växa. Du ansvarar för hela säljprocessen och bearbetar medium size-företag inom bolagets vertikaler (se nedan) och säljer in Bannerflows marknadsledande lösning. Din yta är både Sverige och Europa och säljprocesserna uppgår i snitt till 2-3 månader!

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för egen prospektering via sociala medier och egna nätverk, första samtal med kund och boka in möten face2face eller online
 • Driva säljmöten, bearbeta rätt beslutsfattare och ta in affären
 • Ta emot varma leads från interna inbound- och outbound leads-funktioner
 • Hålla dig uppdaterad om trender på marknaden och ha uppsikt över konkurrenter etc
 • Följa upp kunden efter slutet avtal - innan de lämnas över till Customer Success-teamet
Tjänsten passar dig som trivs i en organisation i ständig tillväxt och förändring där ingen dag är den andra lik. Du trivs i en roll där du är en hunter med internationella kunder som primärt ska sälja och driva din egen affär men du bör också trivas i team och bidra till en entusiastisk, öppen och ibland lite galen atmosfär!

Vi söker dig som
 • Har 2-3 års arbetslivserfarenhet inom värdeskapande B2B-sälj
 • Har dokumenterad erfarenhet från tidigare arbete med SaaS-lösningar eller andra produkter inom digital media
 • Har ett kontaktnät inom relevanta branscher (se längst ned i annonsen.)
 • Har en inre strävan att prestera och att hela tiden utvecklas
Som person är du uthållig och resultatinriktad vilket innebär att du har förmågan att lägga ned tid och energi på att lyckas och hela tiden ser den kommande belöningen som din morot! Du är affärsmässig och har en näsa för relationer och ett öra för affärer. Vidare kombinerar du flexibilitet med struktur för att kunna hålla dig effektiv i en ständigt föränderlig miljö.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast + rörlig enligt överenskommelse
 • Placering: Fridhemsplan, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BannerFlows önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bannerflow raderar mysteriet med digital annonsering. Företaget har en egenutvecklad marknadsledande plattform som hjälper företag att nå nya höjder med sin marknadsföring. BannerFlow har en idag en omsättning på 90 miljoner kronor och en företagskultur av sällan skådat slag. Bolaget är verksamt inom följande vertikaler: I-gaming, Media&Telecom, Consumer, Financial Services och Travel & Leisure.