Sales Engineer till Bisnode

Sales Engineer till Bisnode

Tror du på att företag bör ta datadrivna beslut? Vi söker dig med ett starkt kund- och leveransfokus till en stöttande specialistroll med smart data i fokus.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Sales Engineer till Bisnode Operations. Sales Engineer jobbar enligt uppdraget att stötta organisationen för att förhöja kundvärde och serviceförmåga så att Bisnodes konkurrenskraft blir i världsklass.

Bisnode finns idag på 18 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutsstöd. I organisationen jobbar cirka 2 100st medarbetare och cirka 550st medarbetare på huvudkontoret i Solna. Du kommer bli en del av ett specialistteam med 10st kollegor inom avdelningen Sales Support.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Bisnode.

Arbetsuppgifter

Som Sales Engineer får du vara med och arbeta med flera av Bisnodes viktigaste kunder. En betydande del av din arbetstid kommer innefatta stöttning av säljorganisationen med ditt tekniska kunnande om Bisnodes tjänster och produkter i presale fasen, ta fram lösningsförslag och svara på kundernas frågor. En annan viktig del av arbetet är att koordinera leveransprojekt från början till slut.

Tjänsten passar dig som gillar att leda leveransprojekt och stötta kollegor med din expertis. Hos Bisnode blir du introducerad i företagets produktutbud och för dig som gillar att utvecklas går det alltid att bredda ditt expertisområde.

Vi söker dig som
 • Har relevant högskole-/universitetsexamen för verksamhetsområdet, eller erfarenhet som bedöms likvärdig
 • Har ca 35 års arbetslivserfarenhet, exempelvis av teknisk support eller liknande
 • Med stolthet vill representera våra värderingar: Customer Focus, Constant Curiosity, Collaboration & Trust
 • Är van att delta vid kundbesök
 • Är van att arbeta i projekt och med fördel har projektledarkompetens
 • Har hög teknisk förståelse & logisk förmåga
 • Har goda kunskaper inom MS Office samt data- och systemvana
 • Obehindrat utrycker dig muntligt och skriftligt på affärsengelska samt svenska, då dessa språk dagligen kommer användas i rollen
Som person är du social och inger ett förtroende som gör att andra lyssnar på dig. I kontakten med människor har du en värdeskapande inställning, är personlig och pålitlig, vilket gör att du kan påverka på flera olika nivåer både internt och externt. Du är affärsdriven och intresserad av att skapa förändring till det bättre. När du stöter på problem arbetar du strukturerat och lösningsorienterat för att komma fram till bästa möjliga lösning. Som person är du smidig och kommunikativ men vågar ställa krav på andra. För att lyckas i den här rollen är det en fördel om du har erfarenhet från branschen.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillvidare
 • Lön: Månadslön
 • Placering: Solna, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Björn Andersson, +46 8 408 864 17
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Försäljning, Kundservice, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bisnode finns idag i 18 europeiska länder och är en av Europas ledande leverantörer av affärsinformation. Totalt är de är omkring 2 100 medarbetare i Europa, varav 550 arbetar i Sverige. Bisnode har sitt huvudsäte i Stockholm. Bisnodes expertområden är kreditinformation, marknadsinformation samt affärsinformation. De består till 46 procent av kvinnor och till 54 procent av män varav medelåldern är 34 år.