Sales Development Representative till extrajobb hos Learnster!

Sales Development Representative till extrajobb hos Learnster!

Med ett 50-tal välkända kunder i en expansiv fas söker Learnster dig som vill lära dig mer om Marketing automation-verktyg och digitala prospekteringsverktyg för att fortsätta växa. Du blir en del av ett kompetent och stöttande team där du ansvarar för strategisk prospektering av nya kunder samt kundkontakt. En roll där det gäller att vara innovativ med känsla för kundens behov och intresse.

Information om uppdraget

Learnster är ett nystartat bolag sedan 3 år tillbaka inom digitala lärarplattformar. Genom sitt enkla gränssnitt och smidighet hjälper de företag att utbilda sin personal och bidra till deras fortsatta utveckling. På Learnster är det fokus på de senaste teknologierna i en dynamisk miljö, precis som man tänker sig en start up.
I rollen som Sales Development Representative är det du som ansvarar för att stötta dina säljkollegor med strategisk och datadriven prospektering. En stor del av rollen är att göra research för att förstå kundens verksamhet och behov samt hur Lernsters digitala lärarplattform kan underlätta exempelvis onboarding eller vidareutbildning.

Du erbjuds

En karriärmässigt attraktiv roll i en innovativ edtech-startup med starka investerare i ryggen och möjlighet till fortsatt karriärutveckling inom företaget

Ett inspirerande kontor med utsikt över Södermalm och Slussen

Delaktighet i ett team där alla likheter och olikheter är välkomna och transparens är en självklarhet

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att

Arbeta med att generera och kvalificera leads, i de senaste digitala prospekterings- och CRM-verktygen

I kreativ anda ta första kontakten med potentiella prospekt, via telefon och via email, samt se till att möten blir bokade åt säljarna

Arbeta nära både marknadschef & försäljningschef

Vi söker dig som

Är intresserad av sälj och marknadsföring

Studerar en utbildning på minst 50 % med minst 1 år kvar innan examen

Har lätt för att lära dig nya digitala verktyg, har du erfarenhet sedan tidigare är det meriterande

Har tidigare arbetat i en roll med kundkontakt, helst över telefon samt mejl

Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken förkommer i tjänsten

Det är meriterande om du:

Studerar en utbildning inom marknadsföring

Är van att arbeta med marketing automation-verktyg och med digitala prospekteringsverktyg. Gärna praktiskt erfarenhet från HubSpot och från LinkedIn Sales Navigator.

Som person är du:

Strukturerad

Serviceinriktad

initiativtagande

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: deltid ca 2 dagar per vecka
  • Placering: Stockholm, Södermalm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Learnsters önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se