Sales Assistant till Exopen!

Sales Assistant till Exopen!

Är du student med ett intresse för ekonomi och försäljning? Är du orädd och gillar att skapa relationer? Sök tjänsten som Sales Assistant idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker Sales Assistant till Exopen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Exopen. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig över sex månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
 • Hitta nya möjligheter till affärer genom att prospektera nya obearbetade kunder
 • Kartlägga nya affärsmöjligheter i Sverige
 • Boka möten
 • Övriga arbetsuppgifter som underlättar arbetet för Exopens Account Managers
Tjänsten passar dig som gillar att jobba i en fartfylld miljö och hela tiden ha nya utmaningar framför dig.

Vi söker dig som
 • Studerar och är i slutskedet av studierna. Du studerar exempelvis ekonomi, management, försäljning, affärsutveckling eller liknande
 • Har ett stort intresse för försäljning och en vilja att utvecklas inom området
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av att arbeta med telefon som arbetsredskap, exempelvis erfarenhet av telefonförsäljning eller kundtjänst.

Som person är du målfokuserad och resultatorienterad. Du tar själv initiativ till att hitta nya kontaktvägar och driva resultat. Du är orädd och ihärdig och ger inte upp i första taget. Du tror på dig själv samtidigt som du visar ödmjukhet inför uppgiften och din kompetens.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ungefär 2-3 dagar i veckan
 • Lön: Timlön
 • Placering: Kungsholmen
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Exopens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Exopen är ett företag som vill att budget, prognos och rapportering ska vara automatiserat, enkelt, säkert och kostnadseffektivt. Oavsett om företaget är stort eller litet. Det möjliggör de genom att utveckla och erbjuda standardiserade eller skräddarsydda ekonomiska lösningar, såväl för det lilla företaget som för den stora koncernen. Läs mer på deras hemsida: https://exopen.se/