Sales Agent till Capcito

Sales Agent till Capcito

Här är en riktigt spännande möjlighet för dig som brinner för sälj och vill arbeta på ett häftigt bolag som erbjuder smarta finansiella lösningar. Förutom att Capcito är ett start-up inom Fintech med starka investerare och stora planer, har de också en viktig uppgift; att hjälpa Sveriges entreprenörer nå sina drömmar. Om även du drömmer om att bygga någonting stort, och samtidigt har intresse för kundnöjdhet, finans och affärer - läs vidare!

Information om uppdraget

Capcito ger förstklassig rådgivning och service till entreprenörer som behöver hjälp med att finansiera och expandera sina företag. Capcito har utvecklat en egen teknikplattform för att automatisera utlåning och riskbedömning av företag. De är pionjärer inom intelligent finansiering baserad på realtidsdata.

Med hjälp av energi, hjärta och fokus växer Capcito med raketfart och söker nu därför ytterligare en kollega till sitt säljteam.

Capcitos företagskultur är snabb och rolig. Som säljare är du den som säkerställer att affären går i lås men det är också oerhört viktigt att du är en lagspelare och en doer som inte är rädd att kavla upp ärmarna. I denna roll förväntas du utveckla en god förståelse för riskaspekten och en god affärsförståelse som möjliggör att presentera rätt lösning för varje kund.

Du erbjuds
 • Capcito har stora expansionsplaner, även internationellt, det betyder möjligheter även för dig. Du är från start med på en spännande resa och här finns goda karriärmöjligheter
 • En kultur och mentalitet där ingenting är omöjligt. Här är alla vinnarskallar och det kommer sig naturligt att hjälpa varandra, komma med initiativ samt kavla upp ärmarna när det behövs
 • Att bygga bolaget tillsammans med dina kollegor. Capcito är en platt organisation med en entreprenöriell anda och du förväntas därför vara med och påverka genom att komma med idéer. En insikt från dig kan bli verklighet på bara ett par veckor
 • En dynamisk arbetsplats med bra villkor och förmåner
Arbetsuppgifter

Att få möjlighet att hjälpa företagare att utveckla sina affärer är en av anledningarna till att medarbetarna på Capcito älskar att komma till jobbet varje dag. De är stolta över företaget och strävar alltid efter att göra saker bättre. Som en del av Capcitos säljteam kommer du att arbeta tillsammans med 5 passionerade och duktiga kollegor.

Du kommer bland annat att:
 • Ta kontakt med företagare, VD och finansdirektörer och prata om deras företag och finansieringsbehov
 • Sälja Capcitos produkter genom att ringa både varma och kalla leads
 • Hjälpa till med kreditbedömningar
Som ny in i rollen kommer du få utbildning i försäljningsteknik, redovisning, kreditbedömning och finansiering av företag.

Vi söker dig som
 • Har en mycket god social förmåga
 • Har en "Can do-attiyd" och motiveras av att lösa problem
 • Har en mycket god kommunikativ förmåga och en god affärsförståelse
 • Har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift
 • Har ett gediget intresse för denna tjänst vilken du motiverar väl genom hela rekryteringsprocessen
I denna rekryteringsprocess ligger stor vikt vid personlighet och driv. För att lyckas i rollen är du framåt, ihärdig, lyhörd och kommunikativ. Vidare är du snabblärd och en tävlingsmänniska, både individuellt men också i team och drivs av att ständigt skapa goda resultat.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Tillsvidare med inledande provanställning

Lön: Fast samt rörlig del

Placering: Grev Turegatan, Östermalm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Capcitos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Capcito är först i Sverige med att erbjuda företagare och entreprenörer intelligent, datadriven finansiering i realtid. De har skapat en digital, enkel och rättvis tjänst som ska passa alla typer av företagare. Capcito finansieras och delägs av SEB Ventures, Collector Ventures, samt ett privatägt, Stockholmsbaserat investmentbolag.