SCM Coordinator till Samsung!

SCM Coordinator till Samsung!

Har du erfarenhet av Supply Chain Management? Är du samtidigt en detaljorienterad och analytisk lagspelare? rollen som SCM Coordinator kommer du att få fortsätta utvecklas inom SCM och vara en nyckelfunktion i Samsungs fortsatta resa framåt. Låter det som något för dig? Läs mer nedan och ansök redan idag, då vi går igenom ansökningarna löpande.

Information om uppdraget

"Allt vi gör på Samsung drivs av en orubblig passion för excellens - och ett orubbligt engagemang för att utveckla de bästa produkterna och tjänsterna på marknaden. I dagens snabba globala ekonomi är förändringen konstant och innovation är avgörande för ett företags överlevnad. Som vi har gjort i 70 år har vi siktet inställt på framtiden och förutser marknadens behov och krav så att vi kan styra vårt företag mot långsiktig framgång. Som SCM-koordinator kommer du att ha en integrerad del i att säkerställa att vi håller oss på marknaden och fortsätter att berika och förenkla konsumenternas liv."

Vad kommer denna roll att uppnå? Teamet av SCM-koordinatorer kommer att ansvara för att omvandla alla kommersiella planer och marknadsinformation till efterfrågeplanering av Displayer från Samsungs fabriker till den nordiska marknaden. Vi håller oss verkligen till fakta och data och SCM Coordinator kommer att vara motorn för att driva verksamheten. Huvudansvar kommer att vara efterfrågeplanering, inköpsplanering, försäljningsprognoser, lageroptimering och koordinering av olika frågor och information mellan lokalt (nordiskt) område och HQ/Fabriker/Övriga säljdotterbolag för att säkerställa bästa försäljningsmöjlighet med maximerad operativ effektivitet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som SCM Coordinator kommer du att
 • Hantera efterfrågan och utbudsplanering med högsta noggrannhet och punktlighet
 • Äga, driva och hantera prognos med hänsyn till marknad, utbudssituation med hänvisning till försäljningsorder och försäljningsprognos
 • Hantera lager och inköp baserat på produkternas livscykel
 • Vara ansvarig för inköp (rätt kvantitet, rätt tidpunkt och rätt pris) enligt en kommersiell plan
 • Leverera analysen och rapportera kundernas slutförsäljning, kanalinventering och försäljningsvecka-trend
 • Ha nära kontakt med fabriker och huvudkontor för leveransrelaterade frågor
 • Kontroll av veckovis / månatlig / kvartalsvis / årlig försäljningsutveckling för att klara av försäljning inomhus, försäljning och logistik
Vi söker dig som
 • Arbetslivserfarenhet av Demand Planning och Supply chain management
 • Erfarenhet av att arbeta med kommersiellt driven säljorganisationH
 • Goda kunskaper i att använda MS Office, speciellt Excel
 • Gärna SAP erfarenhet
 • Mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
Som person är du en energisk lagspelare som kan arbeta med detaljer och helikoptervy samtidigt. Du gillar att arbeta med tidskänsliga deadlines och har en naturlig talang att arbeta tvärfunktionellt i många olika forum. Vidare är du en strukturerad och noggrann person med stort engagemang och positivitet.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Kista
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se