Sökes: Sherlock Holmes - detaljinriktad detektiv med passion för det dolda!

Sökes: Sherlock Holmes - detaljinriktad detektiv med passion för det dolda!

Allting började en mörk januari-morgon, året var 2019. En testare kliver in genom dörrarna på Pricers kontor alldeles i närheten av T-centralen. Allting verkade till en början helt normalt. Testaren hällde upp sitt kaffe och slog på datorn. En av utvecklarna hade bett om att få pusha sin kod. En duktig utvecklare, med hög teknisk kunskap, så det borde inte vara några konstigheter. Men under ytan låg en bugg och lurade

Information om uppdraget

Academic Work söker två Mjukvarutestare till företaget Pricer! Är du noggrann uti fingerspetsarna och drivs av att leverera hög kvalitet? Älskar du att hitta dom där buggarna i koden? Då kan tjänsten som mjukvarutestare till Pricer vara något för dig!

Pricers R&D avdelning består av två olika avdelningar: mjukvara & hårdvara. I den här rollen sitter du i ett av mjukvaruteamen. Du kommer arbeta i ett team bestående av utvecklare, andra testare, Team Lead, en arkitekt, Test Leads, en Business Analyst och en UX designer. Du kommer även arbeta nära produktspecialisterna. Här arbetar man i Kanban inspirerade processer och företaget utvecklas hela tiden för att gå mot mera agila metoder.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Pricer. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig löpande. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Pricers intention är att du på sikt ska bli överrekryterad till dom.

Arbetsuppgifter

Som mjukvarutestare kommer du arbeta i ett agilt team både med att testa utvecklarnas kod och skriva tester själv. Du kommer att få arbeta med en mängd olika tester och får utveckla din kompetens inom både manuell och automatiserad testning. Till en början kommer du att få en gedigen introduktion och kontinuerlig feedback på ditt arbete för att sedan bli mer och mer självständig. Du kommer att börja med enklare uppgifter, så som att genomföra manuella tester, för att med tiden även bygga automatiserade tester. Pricer gör digitala prisskyltar som säljs över hela världen och arbetet har därför en hårdvarunära karaktär.

Du kommer till exempel att:
 • Genomföra manuella tester
 • Bygga upp och automatisera tester
 • Dokumentera ditt arbete
Tjänsten passar dig som vill börja din karriär som mjukvarutestare och är ute efter ett långsiktigt arbete där du kan utvecklas.

Vi söker dig som
 • Har en akademisk examen inom relevant område, exempelvis datavetenskap, systemvetenskap eller liknande
 • Har goda kunskaper i Java
 • Talar och skriver Engelska på en professionell nivå
 • Talar och skriver Svenska på nivå D
Det är meriterande om du
 • Har arbetat med mjukvarutestning tidigare, har erfarenhet av produktutveckling, har arbetat nära hårdvaran förstår utmaningen med backward compatibility
 • Har erfarenhet av att automatisera tester, har god kännedom kring IT-säkerhet, har arbetat med Microservices, har erfarenhet av molnlösningar, har kunskaper av mobil applikationstestning
 • Har en ingenjörsexamen
På Pricer arbetar ett härligt och prestigelöst gäng! Som person söker vi någon som är driven och kan arbeta självständigt du tar tag i saker och har förmågan att driva ditt eget arbete framåt. På Pricer är det högt i tak och transparens uppskattas, vi ser därför att du är både ödmjuk och ärlig mot dina kollegor. Du har generellt en mycket god samarbetsförmåga. Sist så är du såklart väldigt noggrann, du är ju en testare ut i fingerspetsarna och kvalitet är av högsta prioritet för dig!

Övrig information
 • Start: 7:e Januari
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Pricers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pricer är det världsledande företaget inom utveckling och försäljning av digitala prisskyltar till butiker i Sverige och internationellt. Den största marknaden finns i Frankrike, men företaget har även kontor i exempelvis Hongkong, Atlanta och Barcelona. På företaget arbetar cirka 100 personer och dagligen skickas kring 100 000 etiketter ut genom företagets lösningar. Inom organisationen arbetar ett mycket kompetent utvecklingsteam med ett stort gemensamt tekniskt intresse. Exempelvis har man varannan fredag labb-dag där du får möjlighet att grotta ned dig i vilket tekniskt område du önskar. Stora möjligheter finns även till resor till andra kontor inom organisationen samt till kompetensutveckling, både inom de tekniska delarna men också inom personlighetsutveckling. Företaget är på stark frammarsch och framtidsutsikterna är mycket goda. Välkommen att vara med på resan!