Söker finsk- samt svensktalande student med intresse inom digital marknadsföring!

Söker finsk- samt svensktalande student med intresse inom digital marknadsföring!

Är du en finsktalande student som vill arbeta deltid ca 1-2 dagar i veckan på ett företag i framkant inom det digitala? Är du dessutom driven och ambitiös och har en vilja att utvecklas? Då är detta en stor möjlighet för dig så tveka inte att söka tjänsten redan idag då vi går igenom ansökningar löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Web Guide Partner's räkning en ambitiös person som vill jobba deltid på ett långsiktigt uppdrag med digital marknadsföring på deras Paid Channels avdelning. Vi söker en person som har ett gediget intresse för digital marknadsföring och vill lära sig mer inom området vid sidan av sina studier.

Du erbjuds
 • Utbildning och upplärning inom digital marknadsföring
 • Arbete på ett härligt företag med högt i tak och mycket trevliga kollegor
 • Mycket eget ansvar, då ingen annan kan finska
Arbetsuppgifter

Du kommer hos Web Guide Partner agera resurs att med dina kunskaper inom finska och svenska arbeta inom den betalda delen av digital marknadsföring, dvs SEM, Social Media samt Programmatic. Till ditt förfogande kommer upplärning inom SEM (Google ads/Bing) att tillhandahållas under arbetstid. I takt med att du utvecklas inom rollen kommer mer operativt arbete med företagets konton att förfogas. Du kommer ha användning av din analytiska förmåga för att se samband, mönster och trender i data och dra slutsatser av dessa.

Då vår kund har ett återkommande behov är detta ett långsiktigt uppdrag, förutsatt att alla parter är nöjda.

Vi söker dig som
 • Är student på minst 50 %
 • Talar och skriver på finska obehindrat
 • Besitter goda kunskaper i Excel
 • Innehar en analytisk förmåga
 • Har en god teknisk förståelse
Som person är du ansvarsfull och driven samt har en förmåga att arbeta systematiskt. Vidare är du självgående och initiativtagande då du kommer att arbeta självständigt. Det är meriterande om du är inne på sista året i din utbildning då förhoppningen är att rätt person kan fortsätta på heltid.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 1-2 dagar i veckan
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WGP (Web Guide Partner) Grundades 2003 och har sedan starten varit bland dem världsledande inom sökmotoroptimering. Idag har WGP utvecklats till en digital marknadsföringsbyrå som hjälper sina kunder med alla typer av digital marknadsföring i samtliga digitala kanaler. Som en av Sveriges främsta och snabbast växande byråer inom digital marknadsföring kan WGP stoltsera med en komplett produktportfölj inom sökmotoroptimering (SEO), sökordsannonsering (SEM), innehåll, sociala medier, BI och analys.