Sök till JM's Traineeprogram inom Projektutveckling

Sök till JM's Traineeprogram inom Projektutveckling

Är du talangen vi söker till JMs traineeprogram med inriktning projektutveckling? För JM är långsiktighet viktigt och därför ger de deras traineer de bästa förutsättningarna för att kunna lägga grunden till en framgångsrik karriär inom JM. I framtiden ser de att du kommer ta dig an olika ledarroller hos JM. Med andra ord behöver vi dig som har potential att bli en nyckelperson inom JM och som vill bidra till att utveckla framtidens samhällen och skapa hållbara livsmiljöer.

Information om uppdraget

Traineeprogrammet startar i augusti 2019 och löper över två år. Som trainee anställs du inom JM med placering i någon av deras regioner; Stockholm, Göteborg, Malmö eller Uppsala. Vi söker även traineer till deras nordiska verksamheter med placering i Oslo, Bergen eller Helsingfors.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att Academic Work kommer att ta emot ansökningar och göra en första CV-selektering varpå JM sedan kommer att ta över rekryteringsprocessen. Eftersom det är en direktrekrytering kommer du att anställas direkt hos JM.

Arbetsuppgifter

Programmet är både praktiskt och teoretiskt inriktat och består av fem block. I slutet av varje block följer en vecka då du tillsammans med övriga traineer får teoretisk påfyllnad med fokus på ledarskap och personlig utveckling. Under programmets gång kommer du att arbeta inom olika områden och därigenom få kunskap om JMs affär, processer och deras kultur. Under ett av blocken är du placerad på annan ort eller region.

Som trainee på JM öppnas dörren till en spännande karriär. Efter programmets slut är du redo för en ny befattning som Biträdande Projekteringsledare. På sikt vill JM att du ska fortsätta utvecklas som Projektledare och därefter nå högre befattningar inom JMs projektutvecklingsorganisation.

Vi söker dig som
  • Har en civilingenjörsexamen med inriktning samhällsbyggnad/väg och vatten, lantmäteri, arkitektur, industriell ekonomi eller motsvarande.
  • Är nyutexaminerad eller har max två års arbetslivserfarenhet.
  • Har ett intresse för branschen och en stark vilja att utvecklas som ledare.
Olika typer av engagemang vid sidan av studierna är meriterande.

För oss är det självklart att du delar JMs värderingar: Kvalitet, Pålitlighet, Långsiktighet, Engagemang, Lyhördhet och Stilkänsla.

Eftersom du kommer att arbeta inom olika delar av JM är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och knyta nya kontakter. För att lyckas krävs även att du har drivkraften och viljan att utvecklas, kombinerat med stor nyfikenhet och en analytisk förmåga.

Övrig information
  • Start: Augusti 2019
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag: Söndagen den 20 januari! Glöm inte att bifoga CV, personligt brev och registeruppdrag för avslutade kurser i din ansökan
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan.
  • Lön: Enligt överenskommelse med JM
  • Placering: Stockholm, Göteborg, Malmö eller Uppsala i Sverige alternativt i Helsingfors, Oslo eller Bergen
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och JMs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Trainee
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete. Vi omsätter cirka 17 miljarder kronor och har cirka 2 600 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.