Säljkoordinator till Martin & Servera

Säljkoordinator till Martin & Servera

Vill du arbeta med att utveckla och öka kunders lönsamhet? Som säljkoordinator hos Martin & Servera kommer du tillhöra avdelningen Restaurangtjänster som erbjuder tjänster och utbildningar som utvecklar och skapar en större lönsamhet i deras kunders verksamheter. Du blir en del av ett kreativt och högpresterande team där de arbetar i en hög förändringstakt där du också har stor möjlighet att vara med och påverka. Affärsområdet är framgångsrikt med en stadig tillväxt som nu behöver förstärkning. Urval sker löpande så skicka in din ansökan idag!

Information om uppdraget

Som säljkoordinator kommer du arbeta med försäljning till Martin & Serveras kunder och säljorganisation. Du kommer även arbeta med uppföljning och bearbetning av leads i samarbete med deras sälj- och marknadsorganisation inom Martin & Servera. En del av arbetet är att hantera support, bokningar, frågor från deras kunder och samarbetspartners samt administration. Du kommer även ge input kring hur de kan förbättra och utveckla deras tjänster.

Teamet består idag av sex medarbetare. De är ett tajt team som har roligt ihop, utvecklar och stöttar varandra. De värnar om att ha en bra balans mellan jobb och privatliv, men de arbetar i ett välmående och högpresterande team som brinner för kundkontakt. På huvudkontoret i Årsta är de ca 250 personer som arbetar inom något av koncernens olika bolag. Här finns också Sveriges kanske bästa lunchrestaurang.

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag via Academic Work tom. 31/12 med god chans till förlängning.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Följa upp och bearbeta leads
  • Besvara inkommande samtal från kunder och informera om deras tjänsteutbud
  • Komma med förbättringsförslag gällande tjänsteutbudet till deras utvecklingsteam
Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, försäljning, projektledning eller annan för tjänsten lämplig inriktning
  • Har erfarenhet av tjänsteförsäljning och relationsskapande arbete
  • Har ett starkt intresse för mat och dryck då deras kunder verkar inom branschen
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Har du även andra språkkunskaper är det meriterande
Övrig information
  • Start: 22/8
  • Omfattning: Heltid, kontorstider 8:00-16:45 med möjlighet till flex samt möjlighet att arbeta hemifrån då och då.
  • Placering: Årsta
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Martin & Servera-gruppen är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi består av sjutton bolag med starka varumärken specialiserade inom olika delar i grossistledet. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet. Vi drivs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.