Säljkoordinator till Atea i Stockholm

Säljkoordinator till Atea i Stockholm

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Infrastructure Services i Stockholm dig som vill jobba som Säljkoordinator . Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.

Information om uppdraget

Academic Work söker Sälj- och marknadskoordinator till Atea.

Som Säljkoordinator bidrar du till en god kundupplevelse där enkelhet och snabbhet är ledorden. Du lever efter Ateas värderingar och brinner för att skapa skillnad tillsammans med mer än 2 300 härliga kollegor varje dag. I dina arbetsuppgifter ingår ansvara för orderhanteringen för kundbeställningar som inkommer genom något av våra 35 kontor. Du utför orderläggning, följer upp och bevakar leveransen samt återkopplar status till kund eller säljande Atea-kontor. Du stöttar också våra erbjudandespecialister genom att svara upp på frågor om våra tjänster såsom priser och innehåll. I arbetsuppgifterna ingår även en viss del inom marknadskoordinering där du ansvarar för marknadsrelaterade aktiviteter och informationsspridning i samråd med våra Product Managers, erbjudandespecialister och vår marknadsavdelning.

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är IT-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." Sofia, IT Arkitekt på Atea.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Atea. Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som Säljkoordinator kommer du att arbeta tätt tillsammans med Product Manager för att se till att Ateas tjänster som exempelvis IT-infrastruktur och molntjänster marknadsförs på bästa sätt. Du kommer även att samarbeta tätt med hela säljorganisationen för att stötta i arbetet mot slutkund. För att på bästa sätt komma in i rollen och förstå hela Ateas verksamhet kommer du att få gå på introduktionsdagarna tillsammans med samtliga nyanställda över hela Sverige. Fortsättningsvis kommer din närmsta chef lägga upp en tydlig plan tillsammans med dig för att du ska komma in i arbetet på bästa sätt.

Du kommer till exempel att:
 • Stötta hela säljorganisationen mot slutkund
 • Ansvara för orderläggning och uppföljning av leveranser
 • Beställa och koordinera marknadsaktiviteter
Tjänsten passar dig som tidigare har arbetat i ett serviceyrke med inslag av marknadsföring. Vidare trivs du i ett arbetsklimat där du har mycket frihet under ansvar och självständigt möjlighet att planera dina arbetsdagar. Utvecklingsmöjligheterna i rollen är stora då man på sikt exempelvis kan gå mot en roll som Product Manager.

Vi söker dig som
 • Eftergymnasial utbildning inom sälj, marknadsföring, media, it eller motsvarande
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, med hänsyn till de kunder du kommer jobba med
 • Goda kunskaper inom Officepaketet, främst PowerPoint
 • Gärna grundläggande kunskaper inom Adobes produkter
Det är ett plus om du har arbetat med kundservice tidigare.

Som person är du resultatinriktad och mån om att alltid göra ditt yttersta. Du är engagerad, idéstark och prestigelös med förmågan att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Vidare söker vi dig som vågar utmana uppsatta rutiner och är orädd vad det gäller att komma med nya förslag på lösningar för att effektivisera processer. Du är kundorienterad och bemöter alltid Ateas kunder med en professionell framtoning. Vidare är du affärsmässig och lyhörd i ditt sätt.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Övrig information
 • Start: Augusti 2018
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas
 • Lön: Fast lön enligt överenskommelse
 • Placering: Kista, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Olivia Unghammar, rekryteringskonsult. [Mail](mailto: recruitmentstockholmsouth @academicwork.se).
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ateas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
[Academic Work](mailto: recruitmentstockholmsouth@academicwork.se).
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [recruitmentstockholmsouth@academicwork.se](mailto: recruitmentstockholmsouth@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Vill du se hur det är att arbeta på Atea? Titta på vidoeklippet!