Säljkoordinator på deltid till ett av Sveriges hetaste HR-techbolag

Säljkoordinator på deltid till ett av Sveriges hetaste HR-techbolag

&franklys vision är att alla ska komma till jobbet med ett leende. På bara ett par år har &frankly gått från idé till den ledande plattformen för att öka engagemang och välmående på arbetsplatser. Nu ökar takten ytterligare och de söker en student som kommer att ha en nyckelroll i sälj- och marknadsteamet med ansvar för nykundsbearbetning. Vill du samla på dig värdefull erfarenhet för framtiden? Sök tjänsten redan idag

Information om uppdraget

Academic Work söker en säljkoordinator till &franklys huvudkontor. &frankly erbjuder sina företagskunder en molnbaserad tjänst som tillåter medarbetarna på respektive företag att svara på undersökningar om hur de känner och mår. Du blir en del av ett växande sälj- och marknadsteam i ett HR-techbolag som har internationella ambitioner. På &frankly jobbar kollegor från hela världen, i alla åldrar och med olika bakgrund. Företaget sitter i toppmoderna lokaler mitt i Stockholm city och serverar en härlig frukost varje morgon samt har avslappnade After Works med jämna mellanrum!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos &frankly. Uppdraget kommer att vara på deltid, långsiktigt. &franklys intention är att du under ca 6mån-1års tid kommer arbeta ca 20h/v under tider som passar med ditt skolschema. För rätt person finns goda möjligheter till en fortsatt karriär hos &frankly på heltid när dina studier är färdiga.

Arbetsuppgifter

Som säljkoordinator kommer du att arbeta med dagliga aktiviteter som bidrar till en ökad försäljning. Detta kommer du att göra genom att bearbeta befintliga leads och researcharbete på olika plattformar för att identifiera nya potentiella köpare. Primärt kommer du att maila och ringa för att följa upp potentiella kunder som varit i kontakt med bolaget sedan tidigare.

Du kommer till exempel att:
 • Följa upp potentiella kunder som varit nyfikna på &franklys produkt via mail och telefon
 • Boka in kunder på möten med säljarna eller bjuda in dem till webinars online
 • Göra researcharbete på bl.a. LinkedIn för att hitta nya potentiella kontaktpersoner
 • Dokumentera i CRM system
För många kunder är du den första personliga kontakten med &frankly vilket ställer höga krav på förmågan att connecta med andra människor via telefon. Då kunderna är VD, HR chefer och högre verksamhetschefer är en viss vana att prata med beslutsfattare önskvärd.

Vi söker dig som
 • Har mycket god kommunikativ förmåga i svenska, både i tal och skrift
 • Studerar på högskola eller universitet
 • Är tillgänglig för att arbeta ca 2 dagar i veckan (flexibla arbetstider). En viss del av researcharbetet kan ske utanför kontorstider
 • Har erfarenhet av försäljning eller hört från vänner att du borde jobba som säljare!
Det är meriterande om du

* Studerar organisation, ledarskap eller marknadsföring

Som person är du ambitiös och har en god förmåga att sätta ramar och struktur för ditt eget arbete. Du är orädd och har en professionell framtoning som gör att du med enkelhet kan samtala med högt uppsatta chefer. Vi söker dig som är utåtriktad, självständig med stort intresse för att skapa affärer och kundrelationer via telefon.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: ca 15-20h/veckan
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Stockholm, Centralt
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och &franklys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

&frankly är ett företag som vill hjälpa företag att bli en attraktiv och utvecklande arbetsplats som sätter medarbetarna i centrum. &frankly är en snabbt växande molntjänst som hjälper företag att öka engagemang och välmående på ett nytt sätt. Idag är det fler än 70 000 chefer och medarbetare som använder &frankly i det dagliga arbetet.