Säljintresserad student till extrajobb som assistent

Säljintresserad student till extrajobb som assistent

Är du student och söker ett deltidsjobb vid sidan av studierna? Nu får du möjligheten att vara del av ett företag vars vision är att producera gratis el utan miljöpåverkan som maximerar livskvaliten. Läs vidare nedan och sök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning dig som vill arbeta som säljassistent, ca fem kvällar i månaden. Schemat kommer att vara fast, så det gäller att du som studerar är flexibel i dina tider och har möjlighet att arbeta kvällar. Totalt kommer du att jobba 15-18 timmar i månaden som mest. I den här tjänsten kommer du att arbeta tillsammans med ett härligt säljteam som stöttar och peppar varandra. Tjänsten som säljassisten passar perfekt för dig som för nuvarande studerar och vill ha ett roligt extrajobb och möjligheten att tjäna pengar under din studietid.

Du erbjuds
 • En rolig och lärorik tjänst vid sidan av dina studier
 • Möjligheten att skapa värdefulla kontakter
Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med att genom telefonsamtal skapa den första kontakten med bostadsrättsföreningar med målet att sälja in tjänster och varor. Du kommer att boka in ett första möte med den nya kunden.

Vi söker dig som
 • Studerar på eftergymnasial nivå
 • Tidigare erfarenhet av försäljning över telefon, gärna B2B, är meriterande
 • Är flytande i svenska och goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift
 • Är flexibel och kan arbeta enligt ett fast schema
För tjänsten värderar vi de personliga egenskaperna högt där vi söker dig som är:
 • Strukturerad
 • Kommunikativ
 • Serviceinriktad
Detta är ett konsultuppdrag. Det betyder att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Övrig information
 • Start: I augusti
 • Omfattning: deltid, ca fem kvällar i månaden
* Främst arbete från kontoret med möjligheten att arbeta på distans
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se