Säljare- och kundtjänstmedarbetare till Hemfrid!

Säljare- och kundtjänstmedarbetare till Hemfrid!

Drivs du av att göra affärer, kundrelationer och jobba självständigt? Hemfrid söker nu ytterligare en säljare till deras kontor på Södermalm, men där din fokus kommer ligga på kunder i Norrort/Uppsala!

Information om uppdraget

Att vara utesäljare hos Hemfrid innebär att du är första kontakten ut mot nya kunder, vilket betyder att du kommer vara en viktig kugge för fortsatt tillväxt inom organisationen. Arbetet kommer innebära att du gör hembesök till kunder runt om Uppsala med omnejd, som inkommit med intresseanmälan. Under besöket går ni tillsammans igenom vad deras önskemål och behov är och hittar en lösning som passar. Du ansvarar för att stänga säljcykeln för att sedan överlämna detta till Hemfrids Områdeschef som därefter blir kundens kontaktperson.

Arbetsuppgifter
 • Kontakta kunder som inkommit med intresseanmälan för att boka upp ett hembesök
 • Utföra hembesök hos potentiella kunder för att kunna stänga säljprocessen
 • Följa upp kunder som ännu inte skrivit avtal
 • Då säljtjänsten utgör ca 60% av rollen kommer du resterande 40% sitta med Hemfrids kundtjänst på deras kontor på Södermalm
Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av B2C- försäljning
 • Har tidigare erfarenhet av servicebranschen, och trivts med det
 • Har god datorvana
 • Har B- körkort
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Har möjlighet att jobba 2-3 kvällar per vecka, samt ca 1-2 helger i månaden
Som person är du:

Resultatinriktad Då du är en tävlingsmänniska och sätter upp, och jobbar mot, högt uppsatta mål och delmål samt arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat

Flexibel då du tar tag i aktiviteter och hittar lösningar när förutsättningarna förändras, och kan snabbt anpassa dig till nya omständigheter utan att resultatet påverkas negativt

Har en personlig mognad/ansvarstagande då du utstrålar en trygghet, samt kan anpassa dig till olika situationer och relationer. Du tar också ansvar och driver dina arbetsuppgifter och ansvarsområden framåt.

Noggrann då du behöver vara uppmärksam på detaljer i arbetet, samt följer upp sitt arbete i tid för att se till att inget lämnas åt slumpen.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, flexibelt arbete, vilket inkluderar ca 2-3 kvällar i veckan samt ca 1 helg i månaden
 • Placering: Södermalm, Stockholm med är i huvudsak hos kunder i Uppsala och Norrort- området
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hemfrids önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster och bolagets värderingar handlar om nytänkande, kunnighet, stort hjärta samt engagemang med kunden i fokus. Bolaget erbjuder bland annat städning, fönsterputs, barnpassning, samt trädgårdsarbete, vardagsomsorg till äldre och andra tjänster som förenklar vardagen och som ger kunderna tid till annat. Hemfrids kunder är privatpersoner som antingen köper tjänsterna direkt av Hemfrid eller nyttjar dem som löneförmån via sin arbetsgivare. Hemfrid grundades 1996 och har idag drygt 2100 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Stockholm men företaget har också kontor i Malmö, Göteborg, Uppsala och Västerås.