Säljare med framåtanda och driv till Sign On AB

Säljare med framåtanda och driv till Sign On AB

Letar du efter en arbetsplats där du får ta mycket eget ansvar för ditt arbete med stöttning och inspiration från det engagerade säljteam som du kommer ingå i? Trivs du med att bygga långsiktiga kundrelationer i en omväxlande arbetsmiljö? Då kan du vara Sign Ons kommande medarbetare - välkommen in med en ansökan redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker Account Managers till Sign On AB då företaget expanderar.

Hos Sign On AB kommer du att sälja webbaserade tjänster som frigör tid och säkrar kvalitéten i det löpande arbetet hos svenska företag. Du kommer att ingå i ett drivet och kreativt säljteam som idag består av sju personer.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sign On.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager utgår du från kontoret och kommer starta med nykundsbearbetning och arbeta upp din kundstock. Efterhand kommer du även arbeta med att stärka relationer till befintliga kunder för att driva merförsäljning. För att uppnå företagets och dina individuella mål krävs det att du har viljan att lyckas och ett driv framåt i kombination med en förståelse för kundens behov. Dina personliga prestationer är viktiga och du arbetar under frihet med ansvar där du samtidigt har ansvar för att medverka till en positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor. Sign On har en välutvecklad säljprocess som säkerställer kvalitén i ditt arbete, och som hjälper dig att bli framgångsrik.

Du kommer till exempel att:
  • Boka in och genomföra demonstrationer av företagets webbtjänster via telefon
  • Vidareutveckla kundrelationer
  • Inneha många kontakter på ledningsnivå inom svenska företag och därigenom bygga ett brett nätverk
Tjänsten passar dig som vill komma till ett väletablerat företag med familjär stämning och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling som exempelvis gå på föreläsningar och fortutbildningar.

Vi söker dig som

Har tidigare erfarenhet av försäljning där vi ser det som ett plus om det inneburit B2B- försäljning. Du är van att styra över ditt eget arbete och att jobba mot tydliga mål, och trivs i den typen av roll. Vidare är det ett krav för tjänsten att du är flytande i svenska.

Det är meriterande om du har kunskaper i engelska.

Som person är du social och positiv och tycker om att skapa kontakt med kunder och vårda dessa kundrelationer för långsiktiga samarbeten. Du kommer att driva ditt eget arbete vilket ställer krav på att du är ansvarsfull och fokuserad på att nå uppsatta mål, samtidigt som du är duktig på att hela tiden utmana dig själv. Hos Sign On AB har man en familjär stämning där man är hjälpsamma och månar om varandra vilket du som kollega är med och bidrar till på ett självklart sätt.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Fast lön plus provision
  • Placering: Drottninggatan, Stockholm
  • Kontaktuppgifter: Malin Andersson, rekryteringsadministratör, 08 562 467 06
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sign On önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sign On är ett företag som från 1996 erbjuder administrativt stöd i form av information, dokument och mallar samt kvalificerad rådgivning över Internet vilket säkerställer kvalitén och sparar tid för kunderna. De har mer än 2000 dokument att abonnera på samt rådgivningstjänster inom HR och juridik.