Säljande Project Manager till Management Events

Säljande Project Manager till Management Events

Management Events söker nu dig med ambition att utveckla både din och andras kompetens. Management Events verksamhet är bransch- och titelspecifika B2B-event, där fokus ligger på kompetens och kunskap, men också nätverkande och kontaktknytande. Som Project Manager ansvarar du för att se till att rätt personer är på plats på dessa event.

Information om uppdraget

Management Events är marknadsledande i branschen för event inom B2B och projektleder årligen mer än 130 event för exklusivt inbjudna gäster och företagsledare, med syfte att hjälpa dem hitta samarbetspartners och stärka sina varumärken.
Som Project Manager initierar du kontakt med ledare och nyckelpersoner inom svenskt näringsliv, och bjuder in till och koordinerar kring exklusiva event.

Du erbjuds
 • Att utvecklas inom ett internationellt bolag. För dig som trivs och har goda resultat i rollen som Project Manager finns exempelvis möjligheten att på sikt utvecklas i nya roller internt, antingen på Stockholmskontoret eller internationellt.
 • En roll med stora externa kontaktytor mot Sveriges ledande verksamheter, där du får agera utvecklingspartner och guida dem mot att vidareutveckla sin kompetens och sitt nätverk.
 • En arbetsgivare som värderar driv, resultatfokus och initiativ
Arbetsuppgifter

I rollen som Project Manager ansvarar du för att via telefon identifiera, kontakta och bjuda in företag och beslutsfattare i dessa till Management Events planerade B2B-event. Du ligger i nära kontakt med kundbasen för att identifiera de olika branschernas utveckling och utmaningar samt fattar beslut gällande eventen, exempelvis kring val av tema och föreläsare. Du arbetar i det även med att kontakta potentiella talare inom näringslivet för att förfråga om denna typ av engagemang.

Vi söker dig som
 • Har en kandidatexamen
 • Talar och skriver svenska och engelska på en professionell nivå. Detta är ett krav i och med att både intern och extern kommunikation sker på båda språken.
 • Har erfarenhet av att ringa kalla samtal i en säljande roll
Det är meriterande om du:

* Har en erfarenhetsbakgrund inom B2B eller annan relationsskapande försäljning

Som person är du drivande, vad gäller både din egna personliga utveckling och i de processer du har ansvar för. Du har en god förförståelse för mellanmänskliga relationer, och har fått möjlighet att utveckla denna i tidigare säljande roller där din motivation och kontaktskapande förmåga lett till goda resultat. Rollen som Project Manager och Management Events som verksamhet ger förutsättningarna för dig att utmana dig själv.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev på engelska! Detta då delar av processen kommer att föras av Management Events centrala Talent Acquisition på engelska.

Övrig information

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work, men du kommer anställas direkt hos Management Events.
 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid, kontorstider.
 • Placering: Regeringsgatan, Stockholm
 • Lön: Fast lön samt provision
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Management Events önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se