Säljadministratör till Georg Fischer i Liljeholmen

Säljadministratör till Georg Fischer i Liljeholmen

Det stabila industriföretaget Georg Fischer med sina imponerande 200 år på marknaden söker nu förstärkning till sitt team. Har du erfarenhet av administration och söker ett långsiktigt uppdrag med chans till förlängning och dessutom tycker om gymträning och pingis? Då är du den vi söker. Tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kund Georg Fischers räkning en Säljadministratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Georg Fischer. Tjänsten är på heltid och sträcker sig initialt 7 månader med chans till förlängning.

George Fischer erbjuder ett omväxlande arbete där du kommer att ha en viktig roll i en teknikledande global koncern med världsledande produkter. Du kommer att vara placerad på deras svenska huvudkontor i ljusa fräscha lokaler intill vattnet vid Liljeholmen. Det finns både pingisbord och gym i huset som du som konsult kommer ha tillgång till.
De har en trevlig och varm företagskultur där de jobbar mot uppsatta mål och samtidigt hjälper varandra för att hitta de bästa lösningarna till deras kunder. Att ligga steget före och vara proaktiv är en viktig del av tjänsten och gemensamt kommer de se till att utveckla din kompetens inom försäljning, produkter och tjänster.

Arbetsuppgifter

Som säljadministratör kommer du att ha daglig kontakt och samarbete med Georg Fischers kunder och kollegor. Rollen innebär teknisk support, sammanställning och uppföljning av offerter, prisuppgifter, logistikfrågor samt att vägleda deras kunder inom Georg Fischers hela produkt- och tjänsteportfölj för att skapa det mervärde och högt ställda krav som deras kunder efterfrågar. Du kommer att arbeta inom både SAP, Microsoft Dynamics CRM och digitala säljverktyg.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har förmåga att planera och arbeta självständigt. Vi ser också att du har också ett tekniskt intresse och förståelse. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du har förmågan att skapa positiva relationer och är van att arbeta i en föränderlig miljö. Du ska förstå kundens behov och kunna ge support genom hela produktens livscykel.

Vi ser att du:
  • Har en gymnasieexamen
  • Har 1 års erfarenhet av liknande administrativa uppgifter
  • Är systemtekniskt kunnig
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska eftersom arbetet sker på båda språken
Det är meriterande om du har kunskaper i SAP

Som person är du:
  • Strukturerad
  • Serviceinriktad
* Kommunikativ
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Georg Fischer är ett ledande industriföretag med huvudsäte i Schaffhausen, Schweiz med en omsättning på över 4 Miljarder CHF och ca.15 000 anställda över hela världen.

Koncernens största affärsområde GF Piping Systems utvecklar, producerar och marknadsför rörledningssystem för en säker transport av flytande och gasformiga medier inom VA, VVS, Marin och industriella applikationer.

Georg Fischer AB i Stockholm är det svenska försäljningsbolaget för GF Piping Systems och ansvarar för den svenska och finska marknaden. De är 45 anställda med en omsättning på cirka 350 Mkr.