Riksidrottsförbundet söker nu en fastighetsskötare till deras huvudkontor i Stockholm!

Riksidrottsförbundet söker nu en fastighetsskötare till deras huvudkontor i Stockholm!

Är du ute efter ett praktiskt sommarjobb där du får chansen att bidra till den bästa möjliga upplevelsen för besökare och kollegor? Är du en riktig doer som gillar att lösa problem, då kanske du är rätt person för att sköta kontorsservicen på Riksidrottförbundet!

Information om uppdraget

Riksidrottsförbundet är en organisation som arbetar med att stödja och samordna idrottsrörelsens gemensamma frågor. Dem söker nu en person som kan ha hand om deras kontorsservice på deras kontor under sommaren. Uppdraget kommer att vara heltid under sommaren och pågå till slutet på augusti 2022. Därefter finns möjlighet att bli förlängd och jobba deltid till hösten.

Deras huvudkontor består av 3 plan där de behöver en person till deras team som kan hjälpa till och avlasta olika områden. Man kommer att arbeta med ett härligt team på tre personer. Under sommarens gång finns det möjlighet att vara ledig om man så vill, däremot krävs det att man kan arbeta vecka 30 & 31.

Du erbjuds

* Ett sommarjobb med start omgående fram till slutet på augusti

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av att hantera olika praktiska arbetsuppgifter. Det kommer att finnas ett ärendehanteringssytem som kommer visa vilka ärenden man ska göra och prioritera. Några av dessa ärenderna kan vara:
 • Ta emot leveranser
 • Fylla på kontorsutrustning
 • Hantera post, ta emot/skicka försändelser till exempelvis event
 • Fylla på skrivare med papper
 • Underhålla kaffemaskinen
Vi söker dig som
 • Är van vid att arbeta självständigt och tycker om praktiska arbetsuppgifter
 • Har möjlighet att arbeta heltid i sommar
 • Händig och problemlösare
 • Obehindrad i det svenska språket i tal & skrift
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid under sommaren, finns möjlighet till förlängning i form av deltid
 • Placering: Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se