Revisorsmedarbetare till MPC Consulting!

Revisorsmedarbetare till MPC Consulting!

Vi tror att du är i början av din karriär och vill jobba som Revisorsmedarbetare på en helt fantastisk arbetsplats - MPC Consulting, redovisningsbyrån med stora ambitioner! Vi tror att du, liksom vi, brinner för service och kvalité och vill lära dig mer inom ekonomiområdet. MPS Consulting har utsetts till Gasellföretag flera gånger och nyligen har de dessutom blivit utsedda till Veckans Affärers Superföretagslista 2018, som en knapp promille av alla Sveriges företag kan titulera sig med. Vill du vara med på deras fortsatta expansionsresa? Fortsätt läs!

Information om uppdraget

Academic Work söker för MPC Consultings räkning dig som är målfokuserad och som vill få en bra start i din karriär. Arbetet innebär revision av främst mindre och medelstora uppdrag till framförallt tjänsteföretag. Revisionsteamet består i dagsläget av tre anställda, varav en auktoriserad revisor. Då kundrådgivning är en del av arbetet innebär din vardag kundkontakt både via telefon/mejl och i det personliga mötet. I kunddialogen förväntas du hålla en hög servicegrad där du visar din vilja att alltid göra det lilla extra för kunden.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos MPC Consulting AB. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MPC Consultings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Du erbjuds
 • Som revisorsmedarbetare arbetar du till en början nära en mer erfaren revisor och stöttar i den personens kunduppdrag.
 • Du kommer att få en gedigen introduktionsutbildning internt, samt inom FAR Akademi, vilket ger en unik möjlighet att växa in i en bred roll med målet att bli auktoriserad revisor.
 • Du välkomnas till ett kontor med bra stämning och ett öppet klimat. Här får du möjlighet att växa i din arbetsroll och bredda din kompetens inom revision och även kunna växa i din roll som konsult.
Arbetsuppgifter

Rollen som Revisorsmedarbetare är ovanligt bred och förutom revision kommer du att arbeta med konsultationer inom finansiell rapportering, civilrätt och skatterätt. Uppdelningen innebär en omväxlande vardag där du får lära dig flera nya delar på kort tid. Du får snabbt eget ansvar, driva ditt eget arbete framåt samt planera din egen tid. Du kommer att spela en viktig roll på företaget och till stor del påverka byråns processer och utveckling.

Vi söker dig som
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både tal och skrift, med hänsyn till de interna och externa kontakter du kommer ha i rollen.
 • Innehar en akademisk examen inom ekonomi med inriktning mot redovisning/revision.
 • Har studerat de kurser som Revisorinspektionen kräver för att kunna bli auktoriserad revisor.
Det är ett stort plus om du:
 • Har arbetat deltid under dina studier, alternativt har arbetat inom ekonomiområdet efter din examen.
 • Har arbetat med service tidigare och är van vid kundkontakt.
Som person är du ansvarsfull, lojal och en duktig problemlösare. Du har ett naturligt sätt att skapa goda relationer till dina kunder samt bidrar till ett gott samarbete med dina kollegor. Vidare är du utvecklingsfokuserad och mån om att uppnå goda resultat i ditt arbete. Då företaget expanderar är det även viktigt att du är flexibel och öppen för förändringar gällande rutiner och arbetssätt. Din input och ditt engagemang i företagets utveckling kommer att värderas högt.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning.
 • Lön: Månadslön enligt överenskommelse.
 • Arbetstid: Kontorstider.
 • Placering: Holländargatan 10, centrala Stockholm.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MPC Consultings önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MPC Consulting AB är en expanderande redovisningsbyrå som hjälper sina kunder med redovisning, revision, operativ styrning och processförbättring. Idag är de cirka 50 anställda på kontoret och de arbetar som redovisningskonsulter och revisionsmedarbetare.

Strawberry Audit är ett dotterbolag till MPC Consulting och hanterar uppdragen inom revision. Läs gärna mer på Strawberry Audits hemsida.