Revisorsassistent till MT Revision

Revisorsassistent till MT Revision

Tycker du att kundrelationer är roligt? Är du en driven person och har som ambition att så småningom bli revisor? Vill du dessutom ha mycket ansvar och egna kunder är det här rätt roll för dig. Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för MT Revisions räkning två revisorsassistenter till deras kontor i Stockholm.

MT Revision är en medelstor revisionsbyrå med kontor i Stockholm och Nyköping. Deras kunder består främst av små ägarledda bolag, men även större företag, koncerner samt andra organisationer, där de kombinerar revisionen med aktiv rådgivning. På kontoret arbetar 22 medarbetare som revisorer, skattejurister, affärsrådgivare, revisorsassistenter samt redovisningskonsulter.

MT Revisions ambition är att leverera kostnadseffektiv kvalitet inom revision med tydlig kundnytta i långsiktiga kundrelationer, vilket gör att de förutom revision kan leverera rådgivning inom beskattningsfrågor, företagsförvärv, expansion, försäljningar eller som bollplank när nya idéer ska prövas.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos MT Revision.

Arbetsuppgifter

Som revisorsassistent arbetar du med revision och rådgivning åt små- och medelstora företag. Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med andra revisorsassistenter och auktoriserade revisorer. Revisionsyrket innebär en spännande kombination av å ena sidan analys och granskning och å andra sidan personliga möten och att bygga bra relationer.
 • Du får möjlighet att växa in i en bred roll med målet att bli kvalificerad revisor under handledning av auktoriserade revisorer
 • Du kommer utföra revisioner, upprätta inkomstdeklarationer samt handlägga varierande ärenden inom områdena revision, redovisning, bolagsrätt och skatterätt
 • Rådgivning till kunder är också en del av arbetet vilket innebär många kundkontakter och eget ansvar
 • Arbeta i en platt organisation med korta beslutsvägar och i en positiv miljö där du får handledning samt utbildningsplan, så att du kan utvecklas väl inom yrket
Vi söker dig som
 • Vi söker en revisorsassistent med helst ett års erfarenhet från revisionsbyrå som har ambitionen att bli auktoriserad revisor
 • Kandidatexamen med inriktning mot redovisning/revision
 • Har social kompetens, har lätt att kommunicera och god affärsmässighet
 • Har en god analytisk förmåga
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
Vi söker dig som har ett stort intresse för att bli revisor och tycker om kundkontakt. Du är proaktiv och service-minded vilket betyder att du gör det lilla extra för dina kunder! Du är strukturerad, stresstålig och gillar därför att arbeta på en arbetsplats där det kan vara högt tempo i perioder. Därtill är du ansvarstagande och flexibel vilket betyder att du kan anpassa dig efter kundens önskemål. Det vill säga att du förstår vad det innebär att arbeta kundorienterat.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Månadslön enligt överenskommelse
 • Placering: Kammakargatan 22
 • Kontaktuppgifter: Daniel Klasson +46 8 562 467 70
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MT Revisions önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MT Revision är en medelstor revisionsbyrå i centrala Stockholm. Våra kunder består främst av små ägarledda bolag, men även större företag, koncerner samt andra organisationer. I vår kontorsgemenskap arbetar 22 medarbetare som revisorer, skattejurister, affärsrådgivare, revisorsassistenter.