Resultatorienterad Butikschef med intresse för djur och natur

Resultatorienterad Butikschef med intresse för djur och natur

Är du en erfaren ledare med god känsla för att skapa struktur i snabb tillväxt? Zoo.se söker nu en erfaren butikschef att ansvara för den största zoo-fackhandeln i Europa, nämligen butiken i Bromma Blocks.

Information om uppdraget

Zoo.se är som ledande aktör inom zoo-handeln ett snabbt växande företag med både e-handel och fysiska butiker. Den största och första butiken är denna i Bromma blocks, som omsätter ca 100 miljoner om året, med stadig tillväxt. De är idag omkring 70 anställda i butiken.

I rollen som Butikschef kommer du ansvara både för budget och resultat i verksamheten men framförallt ha en viktig ledarroll i verksamheten. Butikschefen ansvarar för att skapa en tydlig organisationsstruktur i butiken med dess olika avdelningar och enheter, samt genom gruppcheferna skapa engagemang och affärsfokus bland medarbetarna. Rollen som Butikschef kommer vara avgörande för företagets fortsatta tillväxtresa.

Du erbjuds
  • En viktig ledarroll på ett företag i tillväxt
  • Stort utrymme att med din erfarenhet påverka såväl organisationsstruktur som medarbetarengagemang
Arbetsuppgifter

Som butikschef rapporterar man till, och samarbetar nära med, driftsansvarig för hela butiksverksamheten inom zoo.se och leder även avdelningschefer med olika enhetsansvar inom butiken.

Du kommer bland annat ansvara för:
  • Leda det dagliga arbetet i butiken, genom avdelningschefer och direkt
  • Budget och Resultat för butiken
  • Driva lönsamhet och ökad försäljning genom såväl strategiska planer som operativa initiativ
Vi söker dig som
  • Har flera års erfarenhet som chef inom en större butik/handel med flera avdelningar
  • Är erfaren och trygg som ledare, med god förmåga att skapa förtroende och engagemang
  • Har ett intresse för husdjur och trivs i butiksverksamhet
  • Har erfarenhet av budget- och resultatansvar
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då du dagligen kommunicerar på båda språken
Det är meriterande om du:
- Har erfarenhet av att jobba i ägarlett bolag

Rekryteringsprocessen hanteras av AW Executive Search och zoo.se önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av vår konsult Linda Lindahl, linda.lindahl@awexecutivesearch.se, 070 161 79 71. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss blir du en del av ett stort team i Sveriges ledande Zoo-handel. Våra medarbetare utbildas kontinuerligt för att hela tiden bli bättre och lära sig nya saker. Marknaden utvecklas hela tiden och man kan alltid lära sig något nytt! Mottot som vi följer är: Fråga mig! Det jag inte vet, vill jag veta!
Zoo.se i Bromma Blocks startades 1999 och har varit verksamma i zoo branschen i mer än 30 år. Företaget har ständigt växt och i juli 2013 flyttade vi till våra nuvarande lokaler.
Zoo.se erbjuder alltid sina kunder den bästa servicen och vi är mycket stolta över vår personal som innehar ett brett kunnande och ett flertal olika specialiseringar.
Vi har ett varierande och attraktivt sortiment där vi ofta är först ut med nyheter i branschen. Företagets framgång är en direkt konsekvens av den snabba marknadsanpassningen samt personalens breda kompetens och professionella rådgivning. Med ca.70 anställda i personalstyrkan förser vi husdjursmarknaden med tillbehör.