Resultatinriktad säljare till Martin & Servera Restaurangbutiker

Resultatinriktad säljare till Martin & Servera Restaurangbutiker

Vi söker dig som vill kombinera ditt intresse för mat och dryck och samtidigt utvecklas inom försäljning i en spännande roll hos Martin & Servera Restaurangbutiker. Här får du möjligheten att under 3-4 månader arbeta som säljare. För rätt person kan det sedan finnas fortsatta öppningar inom Martin & Servera koncernen. Vi söker därför efter dig som drivs av att bygga upp personliga och affärsmässiga relationer med nyckelpersoner inom restaurangbranschen.

Information om uppdraget

Martin & Servera Restaurangbutiker söker dig som är nyfiken på att etablera, eller redan har testat på, en karriär inom sälj och som vill spendera hösten med att fila på säljteknikerna. Säljarbetet handlar om att etablera kundrelationer och därmed säkerställa att Martin & Servera Restaurangbutiker får in nya kunder som leder till ökad försäljning. För att trivas som säljare hos Martin & Servera Restaurangbutiker ska du ha stort fokus på att upprätta goda relationer med nya kunder och följa upp och arbeta mot uppsatta mål. Du kommer även att omfattas av ett fördelaktigt bonussystem för att höja motivationen ytterligare. Låter det spännande? Fortsätt nedåt!

Du erbjuds
 • God gemenskap på arbetsplatsen med engagerade och kompetenta ledare och medarbetare
 • Ett litet företag i en stor koncern - vilket ger goda möjligheter till påverkan och tryggheten av att jobba i ett stabilt företag som står för långsiktighet och hållbarhet
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]( Heltid: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att ta kontakt med nya kunder genom fysiska kundbesök eller över telefon. Du kommer arbeta utifrån en framtagen lista över potentiella kunder för att sälja in Martin & Servera Restaurangbutiker. Som Säljare kommer du bedriva ditt arbete självständigt, men får stöd och support av butiksledningen, och arbetar efter uppsatta mål. Du kommer att utgå från kontoret i Årsta, där övrig ledning sitter.

Du kommer exempelvis att arbeta med:
 • Framtagande av potentiella kunder
 • Självständigt genomföra möten med kunder
 • Ge löpande uppföljning och återkoppling till kunderna
Vi söker dig som

Har rätt potential och personliga egenskaper för rollen. Det är nämligen det som främst avgör om du kommer lyckas och trivas som säljare hos Martin & Servera. Närmare bestämt söker vi dig som:
 • Är orädd och vågar utmana dig själv
 • Är målfokuserad och är beredd att kämpa för att komma dit du vill
 • Har ett intresse för att göra affärer och etablera goda relationer med dina kunder
 • Är bra på att lyssna och förstå andra människor
 • Har bra koll på dina styrkor, samtidigt som du är ödmjuk inför dina utvecklingsområden
Utöver det har du B-körkort, goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska eftersom det behövs för att du ska kunna utföra dina dagliga arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: September
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Årsta
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Martin & Serveras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. För att ta reda på om det är just dig som vi söker innehåller våra rekryteringsprocess personlighetstester.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Martin & Servera Restaurangbutiker är en fullsorterad restauranggrossist i Martin & Servera koncernen. De har allt från frukt och grönt till hushållsmaskiner och erbjuder dig alltid rätt kombination av pris och kvalitet. Martin & Servera Restaurangbutiker vänder sig till restauranger av alla slag men även andra företag och organisationer handlar hos dem. Martin & Servera Restaurangbutiker är den rätta inköpsplatsen när det planeras för olika event och fester.