Resource and Partner Manager till Softronic

Resource and Partner Manager till Softronic

Softronics ambition är att vara ledande när det gäller att erbjuda innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Tillsammans med deras kunder verkar Softronic för samhällets digitalisering och bidrar därigenom till en mer hållbar framtid. Softronic utökar och söker sin nya kollega i en ny roll som Resource and Partner Manager - har du funderat på livet som konsultchef? Är du utåtriktad, resultatinriktad och trivs i att jobba mot flera parners? Har du ett intresse för teknik och utveckling? Då är det dig vi söker! Sök redan idag - vi rekryterar på löpande urval!

Information om uppdraget

Softronic växer med stormsteg och behöver förstärkning i rollen som Resource and Partner manager, där du är en nyckelperson för att bemanna Softronics resursuppdrag och vårda deras relationer med kunder, underkonsulter och partners. Detta är en ny roll inom affärsområde Digitalization Partner och du ges stor möjlighet att påverka hur den ska utformas på bästa sätt.

Softronic jobbar ständigt med att förytta sina kunder mot morgondagens teknik - vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. Softronic erbjuder även sina kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det Softronic kallar GoodTech.

Du erbjuds
 • En väletablerad arbetsplats där årliga medarbetarundersökningar återkommande påtalar fantastiska kollegor, gemenskap, högt i tak och frihet under ansvar
 • Du kommer jobba tätt ihop med affärsområdeschefen, konsultcheferna, HR/Talent Manager samt marknads- och kommunikationsansvarig som stöttar dig
 • Möjlighet att utforma rollen efter Softronics behov och ditt eget driv
Softronic ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar de aktivt en kultur av gemenskap och glädje, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en ka på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla varandras förmågor, för att i förlängningen kunna vässa Softronics erbjudande mot sina kunder.

Arbetsuppgifter

I rollen förväntas du bistå med din expertis genom att agera rådgivare till Softronics beställare vid konsulttillsättningar, utformning av kravprofilstagningar och utvärdering av kandidater och offerter, samt bidra till att utöka affären mot kund. Du verkar för att tillgodose kundens behov av resurser, konsulttjänster och att bibehålla samt etablera nya samarbeten för affärsområdets räkning.

I affärsområdet Digitalization Partner får du möjlighet att jobba nära sälj och ledning för affärsområdet. Tillsammans arbetar ni för att uppfylla mål och för ett hållbart långsiktigt samhälle genom att skapa digitala tjänster inom offentlig förvaltning samt bank, finans och försäkring.

Dina arbetsuppgifter kommer innebära:
 • Ansvara för och hantera konsulttillsättningar och leveransuppdrag för affärsområdets räkning
 • Kontinuerligt jobba med att förvalta och utöka affärsområdets underkonsult-/partnerverksamhet med syfte att säkerställa konkurrenskraftiga konsulttillsättningar
 • Löpande uppföljning av leveranser, avtal, konsultpriser och fakturering i form av statistik och rapporter till både kund och internt
 • Löpande kundkontakt med inköpsavdelning och beställare hos kund
 • Bidra till att utveckla affärsområdets affärer
 • Uppföljning veckovis av tillsatta konsulters tidsrapportering och administration inför fakturering
Vi söker dig som
 • Har en bakgrund inom rekrytering eller konsultbemanning, sälj/kundrelationer samt har förhandlingsvana
 • Har relevant utbildning inom rekrytering, ekonomi eller teknik
 • Har god kunskap inom Officepaketet
 • Har god förmåga att uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift
För att du ska trivas i rollen ser vi gärna att du har ett stort eget driv och engagemang att lyckas med dina mål. Du tycker om att arbeta självständigt men gillar även att arbeta i team.

Vi kommer särskilt titta på följande karaktärsdrag:
 • Relationsskapande
 • Serviceintriktad
 • Strukturerad
 • Självgående
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, med möjlighet att arbeta remote
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Softronic här!