Relationsskapande Account Manager till Dagens Industri

Relationsskapande Account Manager till Dagens Industri

Ser du det som en fantastisk möjlighet att få arbeta i en föränderlig miljö hos en stor mediekoncern i framkant? Har du dessutom erfarenhet från försäljning och långsiktiga kundrelationer samt ett intresse för digitalisering? Dagens Industri vill utvecklas tillsammans med dig och behöver nu förstärka deras företagsteam med en Account Manager, Enterprise Sales! Sök rollen idag

Information om uppdraget

Academic Work söker en Account Manager till Dagens industri, en del av Bonnier News.

Dagens industri är Nordens största affärstidning med 328.000 läsare per dag (Orvesto Konsument 2017:1). Med Sveriges främsta ekonomijournalister och analytiker levererar Dagens industri varje dag ett arbetsverktyg som är viktigt för att nå framgång i affärslivet, på finansmarknaden och privatekonomiskt.

Enterprise Sales-teamet arbetar med att erbjuda nytänkande digitala koncept och behovsanpassade licenslösningar till större företag med ett behov av att läsa Di digitalt i sin yrkesroll. Ambitionen är att företag och dess anställda skall kunna få tillgång till affärskritisk journalistik och analys via di.se. På Dagens Industri arbetar 150 personer varav 30 personer fokuserar på den digitala upplagan.
Ditt nya team inom Enterprise Sales växer och är i behov att förstärka säljstyrkan med ytterligare en Account Manager som ska bearbeta och stärka affärsrelationer med nyckelpersoner på större företag och organisationer.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Bonnier News och arbeta med Dagens Industri.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager ansvarar du för utveckling av både nya och befintliga kunder. Dagens industris Enterprise Sales-team har som ambition att etablera nära långsiktiga relationer och partnerskap med sina kunder. Du har din egen budget och mäts på finansiella mål och ansvarar för att bygga upp kundrelationerna. Som stöd i ditt säljarbete får du hjälp av dedikerade event- och marknadsaktiviteter.

En del av dina arbetsuppgifter innefattar att:
 • Utveckla relationen med befintliga kunder för att stärka samarbetet, skapa långsiktiga relationer och öka försäljning samt kundnytta.
 • Genom prospekteringsaktiviteter hittar du nya kunder, förhandlar och etablerar behovsanpassade digitala lösningar. Fokus i affären ligger på digitalisering av läsandet.
 • Ta affären från lead till avtal och hanterar offerter och övrig säljrelaterad administration kring affären
Tjänsten passar dig som drivs av att arbeta med värdebaserad försäljning för ett starkt varumärke i en snabbt växande digital mediabransch. Du trivs i en miljö av journalister och akademiker och i en roll där anknytning till näringsliv och företagande är starkt. Dessutom är det här en roll där du får vara med och påverka utformning och bygga upp rollens karaktär i samråd med chefen och teamet.

Vi söker dig som
 • Har 1-3 års erfarenhet av värdebaserad försäljning med goda resultat.
 • Har kunskap om och intresse för digitalisering och transformation
 • Har erfarenhet från arbete i CRM-system
 • Har goda kunskaper i presentationsteknik och förhandling
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet från att arbeta i SalesForce
 • Har arbetslivserfarenhet från en start-up miljö och/eller ett företag med etablerade relations- och värdebaserade säljprocesser
Som person är du är du resultatinriktad och affärsmässig; du strävar alltid efter att nå dina uppsatta mål samtidigt som du har öga för affärsmöjligheter och förmågan att prestera i en föränderlig miljö. Du ska kunna ge konkreta exempel på tidigare säljsiffror! Vidare har du förmågan till interna samarbeten och är externt relationsskapande för att inge långsiktigt förtroende hos kunder och intressenter. Sist men inte minst gillar du att ta tag i uppgifter och utmaningar och kan arbeta effektivt och självständigt. Vi lägger allra störst vikt vid personliga egenskaper som tex attityd, energi och att du har ett growth mindset!

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast + rörlig enligt överenskommelse
 • Placering: Kungsholmen, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dagens Industris önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inom Bonnier News värnar man om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Som ett av Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Dagens industri, Expressen, Lifestyle, HD-Sydsvenskan och Bonnier Business Media når de över tre miljoner läsare varje dag. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala förändringsresan i branschen når de hela tiden längre - du kan påverka riktningen.

Dagens Industri är Nordens största affärstidning och di.se är Sveriges största ekonomisajt med 1,2 miljoner unika besökare i veckan. Di.se är dessutom för sjuttonde året i rad utsedd till Sveriges bästa ekonomisajt 2017.