Relationsbyggare som vill driva våra marknadsaktiviteter på Campus – Vi söker en Event Marketing...

Relationsbyggare som vill driva våra marknadsaktiviteter på Campus – Vi söker en Event Marketing...

Kandidater är något av det viktigaste vi har och för att attrahera målgruppen krävs alltid det lilla extra i vårt varumärkesbyggande arbete. Vi behöver gå utanför ramarna, tänka kreativt och hitta nya mötesplatser med våra kandidater för att stärka vår position på marknaden. Har du ambitionen och viljan att fortsätta driva utvecklingen av Academic Works eventmarknadsföring mot Young Professionals på högskolor och universitet? Då kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i en affärsdriven miljö med stark laganda!

Information om uppdraget

"Det roligaste med rollen som Event Marketing Manager är att självständigt få driva och utveckla regionens marknadsaktiviteter - från planering till genomförande och utvärdering. I rollen arbetar jag både strategiskt och operativt i en ledarroll med mycket eget ansvar. Tillsammans med kompetenta teamkollegor över landet delar vi best practice för att säkerställa att vi kontinuerligt utvecklar och förbättrar funktionen Event Marketing. Det är ett mycket varierande arbete med många olika kontaktytor där jag får möjlighet att på ett kreativt sätt bidra till att stärka Academic Works varumärke mot målgruppen. Vill du vara med och ta vår kandidatmarknadsföring på Campus till nya höjder så är detta rollen för dig!

Så beskriver en av våra nuvarande Event Marketing Managers rollen, och varför hon trivs så bra i den.
Då vår Event Marketing Manager i Stockholm nu går vidare mot nya utmaningar söker vi dig som vill fortsätta driva och utveckla det lokala marknadsarbetet i Stockholm. Vi söker dig som är trygg i dig själv, trivs med självgående arbete och som vill jobba med marknadsföring kopplat till vår affär!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

Arbetsuppgifter

Som Event Marketing Manager driver du självständigt eventmarknadsföringen i Stockholm. Ditt huvudansvar är att skapa kännedom hos målgruppen och säkerställa inflödet av kandidater. Du ansvarar för Stockholmsregionen som också innefattar Stockholm, Uppsala, Västerås, Eskilstuna och Gotland.

Du ingår i det nationella eventmarknadsteamet med kollegor över hela Sverige, men arbetar självständigt med lokala marknadsaktiviteter i Stockholmsregionen. Du kommer vara placerad i vårt svenska marknadsteam som sitter på vårt kontor Stockholm Väst på St. Eriksgatan, där alla våra svenska stabsfunktioner sitter. Du kommer t.ex. att:
 • Planera, koordinera och leda samtliga eventmarknadsaktiviteter i regionen, så som föreläsningar, arbetsmarknadsdagar, monter- och kontorsevent
 • Leda ett lokalt team bestående av en Event Marketing Coordinator på heltid, en Event Marketing Assistant, samt ca åtta stycken Brand Ambassadors samt som jobbar deltid med att utföra event och skapa marknadsmaterial som exempelvis affischer och posters
 • Skapa och utveckla samarbeten med kårer, sektioner och föreningar i regionen
 • Skapa och upprätthålla ett nära samarbete med nyckelfunktioner på det lokala kontoret för att säkerställa prioritering av aktiviteter och resurser
Vi söker dig som
 • Har en akademisk högskoleexamen inom antingen Event Management eller Ekonomi med inriktning marknadsföring, alternativt annan relevant utbildning
 • Har erfarenhet av kundkontakt och utåtriktat arbete inom exempelvis service, marknadsföring eller försäljning
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, eftersom kandidatkontakt är en stor del av rollen
 • Har B-körkort och känner dig bekväm att köra, då du kommer köra självständigt i regionen
Det är meriterande om du:
 • Har 1-2 års erfarenhet av att arrangera och projektleda event eller marknadsaktiviteter
 • Har varit aktiv i en studentförening eller annan organisation där du har arrangerat event/drivit projekt och/eller föreläst.
Som person är du trygg och självgående med en god förmåga att självständigt driva ditt eget arbete. Du tar gärna egna initiativ och tar självständigt fram förslag på arbetsmetoder som leder dig och ditt team mot ett önskat resultat. En framgångsrik Event Marketing Manager hos oss har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer, agerar utåtriktat och är socialt aktiv i professionella sammanhang. För att lyckas väl i dina ansvarsområden krävs även ett välstrukturerat arbetssätt samt en förmåga att organisera och prioritera effektivt. Som chef är det viktigt att bygga förtroende, signalera stabilitet och att du drivs av att utveckla andra i din omgivning och se dina medarbetare lyckas.

Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, St. Eriksgatan 121
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sara.andersson@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Academic Work är Home of the young professionals. Vi rekryterar och hyr ut young professionals - studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se