Relationsbyggande HR-koordinator sökes till digital tjänst inom Academic Work!

Relationsbyggande HR-koordinator sökes till digital tjänst inom Academic Work!

Våren 2016 föddes Academic Work Instajobs och i juni samma år lanserades vår app som matchar extrajobbare med extrajobb. Vår vision är att bli den lokala matchmakern på arbetsmarknaden - vart som helst i världen. Vi söker nu dig som vid sidan av dina studier vill vara med oss på denna resa och bli en del i ett sammansvetsat team som snabbt vill framåt.

Information om uppdraget

Rollen som Network Relations är bred men fokuserar i stor grad på att bygga och underhålla relationer. Du kommer att arbetet med att expandera nätverket av instajobbare i form av rekrytering och aktiviteter för att attrahera och komma i kontakt med rätt kandidater utifrån de målgrupper vi riktar in oss på.

Vi söker dig som triggas av utmaningar och som vill spela en viktig roll i vår framgång. Du kommer i högsta grad få vara delaktig i utvecklingen av vår tjänst och vi söker en person som vill ta mycket eget ansvar, komma med idéer och förslag och tillsammans med resten av teamet kavla upp ärmarna och göra det som behövs för att säkerställa en 100 % leverans. Som Network Relations förväntas du även vara flexibel när förutsättningarna ändras, vilket i enstaka fall kan innebära att åka ut på instajobb istället för att komma till kontoret.

Arbetsuppgifter

I rollen som Network Relations kommer du bland annat att:
 • Rekrytera och utöka nätverket av instajobbare
 • Hjälpa och coacha instajobbare att få attraktiva profiler och bli framgångsrika i sitt jobbsökande via appen
 • Arbeta med administrativa uppgifter och tidrapportering
 • Säkerställa och följa upp att alla jobb som läggs upp i appen blir tillsatta
 • Vara delaktig i utvecklingen av instajobs
 • Åka ut på instajobb
 • Stötta Account Managers med kundkontakt
Rollen kommer innebära jour cirka en helg i månaden för att säkerställa tillsättningen av instajobb. Du kommer att gå på ett rullande schema tillsammans med övriga Network Relations i teamet.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av service, kundkontakt eller försäljning
 • Erfarenhet av administrativt arbete
 • Kunskaper inom Office-paketet
 • Studerande med minst två, men gärna fler terminer, kvar på studierna för att jobba långsiktigt i rollen
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Erfarenhet av rekrytering och bemanning är meriterande, men ej ett krav.

Vi letar efter en energisk kollega som har en can do-inställning och som växer med ansvar. Du har skinn på näsan, drivs av nyfikenhet och tvekar inte att ställa frågor och ta initiativ när det behövs. Då vår tjänst är i en dynamisk startup-fas söker vi en orädd och flexibel person som tar kontakt och bygger nya relationer med kunder och instajobbare. Vidare har du förmågan att själv prioritera och organisera när det är högt tempo i arbetet.

I rollen kommer du att arbeta nära med och rapportera till Team Manager för Network Relations.

Övrig information

START: Omgående

PLACERING: Stockholm

LÖN: Timlön enligt avtal

OMFATTNING: Cirka 2 dagar/vecka (ibland kvällar och helger)

URVAL: Urval sker löpande

KONTAKT: Vi tar inte emot några ansökningar via mail men har du frågor är du välkommen att kontakta Josefine Söderström [josefine.soderstrom@instajobs.com](mailto: josefine.soderstrom@instajobs.com).

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PUL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Instajobs har tänkt utanför boxen. Genom vår digitala tjänst kan företag som behöver extrapersonal själva bemanna uppdrag med kort varsel. Det är enkelt, tryggt och tillgängligt att både jobba för oss och att anlita oss. Vår dröm är att bli en omedelbar lokal matchmaker mellan studenten och extrajobbet, vart som helst i världen. Läs mer på https://www.instajobs.com och var en del av vår resa!