Rekryteringsstöd på Capio under v.11

Rekryteringsstöd på Capio under v.11

Capio S:t Görans sjukhus ligger på Kungsholmen och är Stockholms enda privatdrivna akutsjukhus. Inom kort inleder HR-avdelningen tillsammans med AT-organisationen den omfattande rekryteringen av AT-läkare och behöver därför stärka upp teamet. Rekryteringen av AT-läkare görs två gånger om året och genomförs alltid under samma period på Stockholms samtliga sjukhus. Som rekryteringsstöd kommer du få inblick i hur det är att arbeta i ett HR-team och arbetet på ett akutsjukhus. Du kommer även få insikter i hur en omfattande rekrytering går till, en erfarenhet du samlar på dig under en fartfylld vecka!

Information om uppdraget

Som rekryteringsstöd kommer du att arbeta måndag till torsdag under v.11, för att stötta HR-teamet i den omfattande rekryteringsprocessen av AT-läkare. Under veckan kommer ett stort antal intervjuer för AT-rekryteringen äga rum där HR-teamet behöver stöttning med referenstagningen för samt mottagande av kandidaterna. Dina arbetstider kommer vara förlagda under kontorstider den 15-18 mars, med utrymme till viss flexibilitet vid exempelvis obligatoriska moment i studierna. Ni kommer vara två personer som arbetar tillsammans. På grund av rådande läge kommer arbetet ske på distans.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Anna arbetar på HR-avdelningen på sjukhuset och berättar att jobbet kommer ge dig en unik inblick i sjukhusvärlden och i arbetet med en större rekryteringsprocess. Alla som arbetar på Capio, oavsett avdelning och roll, bidrar tillsammans för att vården i Sverige ska fortsätta utvecklas och ständigt bli bättre. Vilket gör att varje dag känns meningsfull!

Du kommer veckan innan (v.10) få en kortare introduktion till dina arbetsuppgifter av Anna, så att du känner att du är på banan när rekryteringen sätter igång. Sen kommer du självklart kunna bolla frågor och funderingar även när rekryteringen är igång. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Capio.

Vi söker dig som
  • Kan arbeta heltid måndag till torsdag under v.11 (15-18 mars), med hänsyn till obligatoriska moment i skolan under den veckan
  • Är student, gärna inom personalvetenskap eller beteendevetenskap
  • Tidigare har arbetat inom service
  • Har mycket goda kunskaper i svenska, eftersom du kommer att hålla alla referenstagningar och sköta administrationen på svenska
Som person är du kommunikativ och lyhörd vilket underlättar i referenstagningarna. Vi ser även att du är strukturerad och kan planera din tid så att du effektivt når referenterna. Slutligen ser du det här som en spännande erfarenhet och en möjlighet att få inblick i arbetet på ett akutsjukhus!

Övrig information
  • Start/omfattning: 15-18 mars
  • Placering: Kungsholmen
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Capios önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se