Rekryteringsspecialist till Klarna med start omgående

Rekryteringsspecialist till Klarna med start omgående

Har du erfarenhet från rekryteringsprocessen och är redo att pröva dina vingar hos ett av Europas snabbast växande bolag? Är du en stjärna inom rekrytering och vet hur dem bästa kandidaterna hittas? Då kan det här vara din chans. Vi söker nu en rekryteringsspecialist till Klarnas huvudkontor för start omgående. Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan nu!

Information om uppdraget

Academic Work söker en målinriktad rekryteringsspecialist till vår kund Klarna för ett sex månaders uppdrag med god chans till förlängning. Som rekryteringsspecialist kommer du att vara delaktig i hela rekryteringsprocessen och även coacha och supporta rekryterande chefer i deras beslut om vem som ska anställas.

Som rekryteringsspecialist arbetar du på Klarnas rekryteringsavdelning tillsammans med andra erfarna rekryteringsspecialister. De är uppdelade i grupper som arbetar och specialiserar sig på ett visst område av verksamheten. Klarna anställer människor till alla delar av Klarna, från programmerare till företagsutvecklare. Det spelar ingen roll om du hittar kandidater genom search, ansökningar eller event, i slutändan handlar det om att anställa de bästa människorna och göra det effektivt.

Du får möjlighet att arbeta med personer från 45 olika länder på Klarnas huvudkontor i centrala Stockholm. Klarna har en inlärnings- och utvecklingsfokuserad miljö med tonvikt på samarbete och öppenhet.

Om du är intresserad av den här tjänsten, kontakta oss på Academic Work. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Klarna. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som rekryteringsspecialist kommer du arbeta med hela rekryteringsprocessen från ax till limpa.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med intressenter inom Klarna för att förstå företagskraven när det gäller att anställa profiler
 • Ansvara att bygga rätt pipeline för diverse processer och genomföra hela rekryteringsprocessen
Vi söker dig som
 • Har en akademisk utbildning inom HR, personal eller motsvarande
 • 1-3 års arbetserfarenhet från en liknande roll inom rekrytering
 • Har god förmåga att identifiera och locka kandidater för diverse roller
 • Hanterar engelska på en professionell nivå, i såväl tal som skrift
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet av att arbetat som rekryteringskonsult

Tjänsten passar dig som är strukturerad, driven och trivs i ett högt arbetstempo i en resultatorienterad verksamhet samt med inställningen att bra alltid kan bli bättre.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Sveavägen, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Klarnas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hur och vad du än gillar att shoppa, så gör Klarna att du som kund kan betala enkelt. På Klarna handlar det om att förenkla köp genom att erbjuda smidiga betalningar. De fortsätter att växa i Klarnas vision att bli världsledande inom betalning online. Om du sporras av att påverka hur miljoner människor handlar och betalar online kan du vara den Klarna söker efter.