Rekryteringsspecialist inom marknad och försäljning till Nordnet Bank

Rekryteringsspecialist inom marknad och försäljning till Nordnet Bank

Har du erfarenhet av och intresse för rekrytering? Tycker du om att ta ansvar och trivs med att koordinera och driva på olika processer? Nordnet Bank söker nu efter en rekryteringsspecialist inom marknad och försäljning för att stärka upp teamet. Om du vill arbeta på en bank i framkant kan det här vara jobbet för just dig. Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Nordnet Banks räkning en rekryteringsspecialist med inriktning mot marknad och försäljning. Du kommer i den här tjänsten att ingå i ett team på 7 personer och främst samarbeta med Talent Acquisition-teamet.

Nordnet är ett företag med förankring i alla de nordiska länderna och arbetar tvärs landsgränserna. De skapar värde för sina kunder genom att erbjuda moderna lösningar som förenklar sparande, investeringar och lån. Nordnet är idag över 600 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Nordnet Bank sitter i fina lokaler centralt i Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nordnet Bank. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcker sig långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Som rekryteringsspecialist kommer du arbeta med hela rekryteringsprocessen från ax till limpa. Det innebär bland annat annonsskrivning, CV-granskning, uppföljning av kandidater samt mötesbokningar. Du kommer att ha tajta samarbeten med olika chefer där du stöttar dem under hela processen för att ni tillsammans ska hitta de bästa kandidaterna. Du hanterar all administration kring processerna, kontakten och koordinering med kandidaterna samt ser till att driva processerna i mål. Du kommer även att vara operativt involverad i arbetet kring employer branding.

Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet från rekrytering och vill få värdefulla erfarenheter på ett spännande och expanderande företag.

Vi söker dig som
  • Har en utbildning inom HR eller liknande
  • Har minst 2 års erfarenhet av att arbeta med rekrytering inom marknad och försäljning
  • Har erfarenhet av search
  • Är administrativt lagd och har ett öga för detaljer
  • Har obehindrade kunskaper i både svenska och engelska då kommunikationen sker på båda språk
Det är meriterande om du har arbetat med personlighets-/ färdighetstester tidigare

För den här tjänsten kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker har pondus och är van vid att ta initiativ och stötta seniora chefer under rekryteringsprocesser. Det är viktigt att du är en teamplayer som enkelt kan samarbeta med andra människor samt att du är en doer som ser till att arbetet går framåt. Du är självgående och är inte rädd för att visa framfötterna i vad du tycker och tänker. Du kommer att agera bollplank gentemot beställande chefer och trivs med att utmana och stötta cheferna.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Centrala Stockholm
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordnet Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordnet Bank är en digital bank som erbjuder de verktyg, tjänster och produkter som deras kunder behöver för att få sina pengar att växa. Arbetsdagarna präglas av målmedvetenhet, engagemang och ett orubbligt kundfokus. Allt mixat tillsammans med en rätt stor dos av lekfullhet.