Rekryteringspartner inom teknik till AFRY

Rekryteringspartner inom teknik till AFRY

Nu finns möjligheten att utvecklas inom rekrytering då AFRY söker en erfaren rekryterare till deras nuvarande rekryteringsteam. AFRY är ett internationellt teknikkonsultbolag och här får du chansen ha en nyckelroll i teamet som arbetar inom divisionen infrastruktur. Välkommen in med din ansökan och få möjligheten att bli en del av en av Sveriges mest populära arbetsgivare!

Information om uppdraget

I rollen som rekryteringspartner kommer du arbeta tätt ihop med rekryterande chefer där du driver rekryteringsprocesser från ax till limpa inom företagets infrastrukturavdelning. Beroende på vem du samarbetar med får du arbeta med olika typer av rekryteringar och för rätt person finns även möjlighet att arbeta med strategiska frågor. Teamet består av tre seniora rekryteringspartners som sitter i tre olika städer och du får vara del av en rekryteringsavdelning som är under utveckling.

Det finns möjlighet att arbeta både i Stockholm och Göteborg, var därför tydlig i din ansökan vilken stad du söker dig till.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid under 6 månader, om samarbetet fungerar bra kan det finnas möjlighet att bli förlängd på uppdraget. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Självständigt driva rekryteringsprocesser
 • Stötta upp rekryterande chefer i specialistrekryteringar
 • Göra personbedömningar utifrån tester
 • Searcha kandidater
Beroende på vad du har för bakgrund så finns det även möjlighet att även arbeta med andra delar, såsom strategiska frågor.

Vi söker dig som
 • Har ett par års erfarenhet av att självständigt driva rekryteringsprocesser
 • Har erfarenhet av att kommunicera med kunder eller rekryterande chefer
 • Är certifierad i antingen Assessio eller Hogan
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du:
 • Har en utbildning inom personalvetenskap, beteendevetenskap eller liknande
 • Har erfarenhet av att rekrytera personer inom AFRYS målgrupp, såsom ingenjörer och projektledare inom väg, vatten, bro, järnväg och installation
Som person är du resultatinriktad och gillar att driva ditt egna arbete framåt samt ha ett stort ansvar för dina arbetsuppgiter. Vi tror att du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt och har en vana att bygga upp relationer med olika typer av människor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader
 • Placering: Stockholm eller Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AFRYS önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se