Tar du din examen nu i januari och vill jobba som rekryteringskoordinator hos IT-konsultbolaget...

Tar du din examen nu i januari och vill jobba som rekryteringskoordinator hos IT-konsultbolaget...

Har du viss tidigare erfarenhet från bemanning- och rekryteringsbranschen samt ett stort intresse för IT-branschen? Är du nu redo att ta nästa kliv och vara med och utveckla Lexhers rekrytering och samtidigt arbeta med employer branding? Ta då chansen att få vara med på Lexhers utvecklingsresa där du får forma nyckelrollen som rekryteringskoordinator.

Information om uppdraget

Academic Work söker en rekryteringskoordinator till Lexher. Lexher startade 2007 med idén om att förse svenska hem med IT support on- demand. Idag har de både konsultverksamhet med egen labbmiljö och egna utbildningar. Då de nu ska expandera söker de en rekryteringskoordinator som vill vara med och utveckla rekryteringen och även arbeta med employer branding. Rollen är bred och innefattar allt ifrån search, selektering, intervjuer, referenstagningar till administration kring rekryteringsprocesserna vid rekryteringen av nya medarbetare till rollen som konsult. Du kommer även arbeta med vilka annonskanaler som Lexher ska synas i för att attrahera rätt kandidater.

Du välkomnas till kontoret med ljusa, inbjudande lokaler i Kista. På Lexher arbetar idag ca 30 personer och din närmsta chef kommer vara Head of Consultants and HR. Du kommer få sättas in i rollen allt eftersom och vi ser gärna att du kommer med din kunskap och erfarenhet från branschen. Hos Lexer tycker de om att ha roligt tillsammans. Vill du bli en del av deras entreprenöriella, drivna team och vara med och ta Lexher till nya höjder? Då kan du vara den vi söker!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Lexher.

Arbetsuppgifter

Rollen som rekryteringskoordinator kommer att kunna formas allt eftersom Lexher växer och du förväntas bli den som är själva kittet i rekryteringsprocesserna.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med search och headhunta kandidater via exempelvis LinkedIn och Monster
 • Selektera ansökningar, genomföra telefonintervjuer och hålla egna fysiska intervjuer samt göra referenstagningar
 • Administrativt arbete såsom att koordinera kring möten och dokumentation i rekryteringsprocesserna samt hjälpa Lexhers konsulter med att skriva Cv:n
 • Arbeta med employer branding genom att bland annat ansvara för vart Lexher ska synas med sina annonser i olika kanaler för att attrahera rätt kandidater
Tjänsten passar dig som har viss tidigare erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen. Du trivs i en roll där du själv får vara med och forma dina dagar och där du kan vara både kreativ men samtidigt får möjlighet att arbeta strukturerat och metodiskt.

Vi söker dig som

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper men ser även att du:
 • Har en akademisk examen inom exempelvis HR, beteendevetenskap eller ekonomi
 • Har viss erfarenhet av att ha arbetat med rekrytering/bemanning, gärna inom IT-branschen
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, detta då du kommer behöva använda dig av båda språken i arbetet
Det är meriterande om du är certifierad i och kan utföra personlighets- och färdighetstester. Det är också ett stort plus om du arbetat en längre tid med bemanning/rekrytering inom IT-området.

Som person är du pålitlig och tar stort ansvar i arbetet. Vår dynamiska arbetsmiljö kräver att du är flexibel, orädd och att du har en förmåga att prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, även när tempot är högt. Du ser möjligheter när du stöter på hinder och drivs av att vara med och skapa goda resultat. Då arbetsuppgifterna är av varierande karaktär ställs det krav på att ett strukturerat arbetssätt för att bli framgångsrik i rollen. Självklart gillar du även att arbeta i team och trivs med de många kontaktytor som rollen innebär, både internt och externt.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt, kortare uppsägningstid kommer prioriteras
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas
 • Placering: Kista
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lexhers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [recruitmentstockholmsouth@academicwork.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Lexher