Rekryteringskonsult söker rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult söker rekryteringskonsult

Som Sveriges ledande rekryteringskonsult inom tech-sektorn är vi ständigt på jakt efter de främsta talangerna i branschen. I vanliga fall till någon av alla våra uppdragsgivare. Men just nu söker vi faktiskt en rekryteringskonsult till oss själva. Med precis samma höga krav som om det gällde en av våra uppdragsgivare.

Information om uppdraget

Har du några års erfarenhet av rekrytering och ett starkt intresse inom tech? Safemind hjälper många av tech-branschens mest framstående företag som t ex King, Tink, Viaplay att hitta rätt människor. I rollen som rekryteringskonsult kommer du driva hela rekryteringsprocessen från start till mål både till specialist- och ledarroller. Såväl självständigt som tillsammans med kollegor.
Rekryteringen sker löpande så tveka inte att söka rollen som rekryteringskonsult hos Safemind

Arbetsuppgifter

Som rekryteringskonsult har du ansvaret för hela rekryteringen där grunden är själva sökprocessen att helt enkelt hitta kvalificerade kandidater för tjänsten.

Du kommer också att:
 • Genomföra analysmöten
 • Ta fram kravprofiler
 • Genomföra intervjuer
 • Löpande hålla kontakt med seniora kunder/kandidater
Tjänsten passar dig som har några års erfarenhet av rekrytering och det är självklart meriterande om du arbetat med tech-branschen tidigare på ett eller annat sätt.

Vi söker dig som
 • Har en relevant akademisk utbildning.
 • Har 2-5 års erfarenhet av rekrytering, antingen som konsult eller på ett företag.
 • Intresse/kunskap om IT-/ tech-branschen.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
Som person är du driven, social och strukturerad. Du är en relationsskapande person och kan ställa de rätta frågorna för att matcha fram rätt person till jobbet. Det kräver både uthållighet, intuition och en förmåga att hitta nya infallsvinklar. Du ligger steget före kunden och utmanar dem när det behövs för att driva på processen mot mål. Viktigt är också förståelsen för att du är rådgivare till kunden. Även om du tvingas utmana dem ibland så sitter ni på samma sida om bordet.
Har du redan tidigare ett stort intresse för tech-branschen och följer vart den är på väg i arbetssätt, tekniker och tillväxt, så är det givevis ett plus.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Linda Hellman, linda.hellman@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Safeminds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Safemind arbetar med att förse framstående IT och digitala bolag med branschens bästa kandidater. De är specialister på att rekrytera personal där den digitala utvecklingen står i fokus. De rekryterar allt från utvecklare och dataspecialister till UX designers, produktchefer och affärsutvecklare, vilket ställer stora krav på kunskap inom branschen, teknisk och HR. Allt detta har Safemind i sitt team och det är därför de kan fortsätta leverera framgångsrika rekryteringar till många spännande bolag.