Rekryteringsassistent till en av europas ledande aktörer inom kollektivtrafik

Rekryteringsassistent till en av europas ledande aktörer inom kollektivtrafik

Arriva är företaget som tänker steget före och som nu är i behov av hjälp med en stor rekrytering inför sommaren. Vill du arbeta med rekrytering och är på jakt efter nya erfarenheter? Nu söker Arriva en rekryteringsassistent till sitt kontor i Bromma i Stockholm. Sök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Arrivas räkning en rekryteringsassistent. Arriva är en del av Europas största koncern för persontrafik. Till deras kontor i Bromma söker de nu en rekryteringsassistent som kan stötta upp i arbetet då de står inför en intensiv rekryteringsperiod av nya spårvagnsförare till Stockholm. Denna tjänst är en projektanställning och arbetet är omgående fram till februari.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Arrivas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Arriva.

Arbetsuppgifter

Som rekryteringsassistent kommer du att arbeta med att avlasta kollegor i rekrytering av nya spårvagnsförare. Rekryteringsprocessen av tågförare till Arriva är omfattande och innehåller flera olika steg innan de slutligen anställs. Kandidaterna genomgår först en telefonintervju, därefter ett förtest följt av en personlig intervju. De som sedan går vidare därifrån träffar en psykolog för ytterligare bedömning och slutligen genomförs en hälsoundersökning.

Din roll kommer framförallt innebära att stötta ansvarig rekryterare i urvalsprocessen genom att genomföra telefonavstämningar med kandidater samt ansvara för referenstagningen. Beroende på hur din tidigare erfarenhet ser ut kan det även bli aktuellt att hålla egna intervjuer. För att komma in i rollen kommer du att gå bredvid ansvarig rekryterare de första dagarna och se hur processen går till.

Vi söker dig som

Har eftergymnasial utbildning inom personaladministration eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenheter av liknande tjänster men är inget krav.

Som person är du självgående och flexibel då du behöver kunna ta en del beslut i rekryteringsprocessen. Du har även lätt för att samarbeta med dina kollegor och är stresstålig då rekryteringsprocessen är en intensiv period hos företaget.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid 2-3 dagar i veckan
  • Placering: Bromma
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Arrivas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork