Rekryteringsassistent till Academic Work i Stockholm

Rekryteringsassistent till Academic Work i Stockholm

Vill du jobba på en arbetsplats där engagemanget hos kollegorna är utöver det vanliga? Vill du arbeta på ett företag som ständigt följer trenderna på marknaden och vågar testa nya affärsmodeller? Hos oss kommer du garanterat få kollegor du trivs med och där ett skratt aldrig är långt borta. Rollen Staffing & Recruitment Assistant (SRA) kan bli starten på din lysande karriär hos oss!

Information om uppdraget

Att få arbeta som SRA på Academic Work under studietiden har förutom att vara väldigt roligt även varit ett mycket givande extrajobb. Här har jag fått förståelse över hela rekryteringsprocessen då mina arbetsuppgifter består allt från att skriva annons till att hålla intervjuer. Detta har givit mig värdefull kompetens inför framtiden då jag fått tagit eget ansvar och självständigt fått jobba med varje del i processen. Genom regelbundna uppföljningar sätts den egna utvecklingen i centrum vilket har hjälpt mig att utvecklas i mitt arbete och som person. Här välkomnas du av ett familjärt team och ett företag med en kultur utöver det vanliga"

Såhär beskriver Johanna rollen, SRA på ett av våra stockholmskontor.

Arbetsuppgifter

I rollen som rekryteringsassistent (Staffing & Recruitment Assistant) får du ett tätt samarbete med våra Consultant Managers och Recruitment Consultants där ert gemensamma uppdrag är att ge våra kunder de bästa kandidaterna. Du kommer att vara en del av ett engagerat team som arbetar dedikerat mot ett av våra affärsområden.

Du som vill arbeta med det här kommer bland annat att få:
 • Arbeta med hela rekryteringsprocessen, från annonsering fram till att en kandidat får ett jobberbjudande och anställning hos oss. Tänk vad häftigt att få följa en persons resa från pappers-CV till det nya drömjobbet!
 • Du får ett Development Program med syfte att komma in i rollen, bli riktigt bra på den, men också göra dig beredd och få insyn i våra heltidsroller på Academic Work.
 • I ditt Development Program får du en strukturerad plan där du tar dig an mer och mer avancerade arbetsuppgifter. Det gör att du succesivt skaffar dig mer kunskap.
 • Ditt Development Program tar dig på en utmanande resa med mycket ansvar där vår ambition är att du ska få en långsiktig karriär hos oss. Läs mer om hur det är att jobba som Staffing & Recruitment Assistant här
Vi söker dig som

har följande kompetenser:
 • Strukturerad
 • Ansvarstagande
 • Flexibel
 • Orädd
 • Självgående
För att klara av rollen som Staffing and Recruitment Assistant ser vi att du:
 • Studerar en akademisk utbildning inom Human Resources, Beteendevetenskap, Ekonomi, Service Management, Teknik eller IT och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Har tidigare erfarenhet från arbeten inom service och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift
Som person är du pålitlig och tar ansvar för din uppgift. Vår dynamiska arbetsmiljö kräver att du är flexibel och har en förmåga att prioritera och organisera ditt arbete även när tempot är högt. Du är orädd och trivs i en miljö där du utmanar dig själv. Du ser möjligheter där du stöter på hinder. Du tar dig gärna an nya uppgifter och att bidra med dina åsikter ser du som en självklarhet.

Till dig som vill lite mer: Välkommen till oss. We reward ambition!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Extra, minst 2 dagar/vecka samt heltid vid lov
 • Placering: Stockholm, Solnavägen 3
 • Vi som driver rekryteringsprocessen: Annie-Carella Bukuru, Talent Acquisition Assistant work@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Då går vi igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionsthlmvast@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!