Rekryteringsassistent på deltid till konsultbolaget R2M!

Rekryteringsassistent på deltid till konsultbolaget R2M!

Studerar du i dagsläget och söker en roll där du får vara med och påverka och växa i takt med bolaget? Motiveras du av att se resultat och har ett intresse för rekrytering? Om du dessutom har möjlighet att arbeta 10 timmar i veckan kan du vara den vi söker för rollen som rekryteringsassistent till R2M!

Information om uppdraget

Academic Work söker två rekryteringsassistenter på deltid till konsultföretaget R2M. R2M är ett bolag som arbetar inom IT-branschen och här välkomnas nytänkande och ambition. De har sitt kontor på Klarabergsviadukten och det första du möts av är deras spelhörna med både pingisbord och flipperspel. R2M lägger stort fokus på sina medarbetare och bjuder ofta in till event och aktiviteter på kontoret.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos R2M. Uppdraget kommer att vara på deltid och R2M har ett långsiktigt behov av denna roll. Det finns därför goda möjligheter att arbeta i denna roll under hela din studietid, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. För rätt person finns det även goda möjligheter att fortsätta din karriär och utveckling hos R2M när du har tagit examen.

Arbetsuppgifter

Som rekryteringsassistent kommer du arbeta med att ta kontakt med kandidater och presentera R2M som bolag. I rollen kommer du att arbeta med internrekryteringen hos R2M, du kommer därmed att vara en viktig spelare i rekryteringen av dina framtida kollegor. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i rekryteringsteamet. Dessa har stor kunskap inom området och kommer att agera mentorer och coacher under din tid hos R2M.

Vi söker dig som
 • Är studerande på eftergymnasial nivå och har minst 1 år kvar av studierna
 • Har ett stort intresse för rekrytering och en vilja att utvecklas inom detta
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
 • Kan arbeta 10 timmar i veckan vid sidan av dina studier
 • Trivs i en roll där du har telefonen som främsta arbetsredskap
Det är meriterande om du
 • Studerar en utbildning inom systemvetenskap eller liknande
 • Har tidigare erfarenhet/kunskap inom IT-branschen
 • Har tidigare erfarenhet från en roll där du har haft telefon som främsta arbetsredskap, exempelvis inom kundservice eller försäljning
Som person är du initiativtagande och orädd, du tycker om att se resultat och komma framåt i ditt arbete. Vidare är du driven och du har en god förmåga att strukturera upp och planera ditt eget arbete. Du är även kommunikativ och tycker om att interagera och ta kontakt med nya människor. I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information
 • Start: Flexibelt startdatum men senast i slutet av augusti
 • Omfattning: Deltid, 10 timmar i veckan
 • Arbetstider: Kontorstider, där du får möjlighet att välja dina arbetsdagar i enlighet med vad som passar vid sidan av dina studier. Tanken är att du arbetar 2 halvdagar/vecka.
 • Placering: Klarabergsviadukten, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och R2Ms önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

R2M är ett konsultbolag med ett 60-tal anställda som jobbar med specialistkonsultation inom Java-baserad teknik och Microsoft.NET med fokus på systemutveckling och integrationslösningar. De har ett långvarigt partnerskap med Red Hat, Oracle, Microsoft och är GitHubs enda nordiska partner idag. R2M är väletablerade på marknaden och har en stor underkonsultaffär. Hos R2M står konsulten i fokus och här blir du en del av ett företag med högt i tak där alla är involverade i verksamhetens resa framåt. I rollen som rekryteringsassistent blir du en del av R2Ms rekryteringsteam där du kommer att arbeta med rekryteringen av dina framtida kollegor.