Rekryteringsansvarig till Carglass®

Rekryteringsansvarig till Carglass®

I Carglass åtagande ligger att alltid leverera kundservice i världsklass. Carglass är på en stark tillväxtresa mot att bli ledande i Sverige. Vill du vara med och säkerställa att vi har rätt kompetenser för att klara uppgiften?

Information om uppdraget

Carglass är en del av Belron - en global koncern som är världsledande experter på lagning och byte av bilglas. De har över 70 verkstäder i Sverige, och hjälper dig att laga och byta bilrutor oberoende av bilmärke eller årsmodell.

Som rekryteringsansvarig på Carglass erbjuds du en konsultativ och serviceorienterad roll där du på uppdrag av olika regionchefer driver rekryteringsprocesser från start till mål för att hitta rätt talanger till rätt del av vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som rekryteringsansvarig är du en professionell partner och rådgivare till våra rekryterande chefer. Du har ansvar för hela rekryteringsprocessen på uppdrag av våra olika regionchefer och kommer att arbeta brett med annonsering, urval, CV-granskning, telefonintervjuer, djupintervjuer och referenstagning. Du säkerställer att vi hittar rätt personer med rätt kompetens.

Din roll är konsultativ och affärsmässig. Din erfarenhet blir avgörande för att hjälpa regioncheferna att lyckas hela vägen i sin rekrytering.

Du ansvarar för att hitta rätt person med rätt kompetens till rätt region. Vi vill att du är lyhörd, servicefokuserad och noggrann.

Ett axplock av dina arbetsuppgifter:
 • Driva dina egna rekryteringsprocesser, från start till mål
 • Strukturera och kvalitetssäkra rekryteringsprocesserna
 • Vara delaktig i diverse interna projekt
 • Hantera personalrelaterade frågor
Vi söker dig som
 • Har en relevant högskoleexamen inom exempelvis personalvetenskap, HR eller motsvarande
 • Har tidigare erfarenhet av rekrytering. Från arbete, praktik eller extra jobb vid sidan av studierna
 • Trivs med att arbeta i en roll där du ständigt erbjuder förstklassig service till alla kandidater och vårdar relationerna
 • Behärskar svenska mycket väl i tal och skrift
Det är mycket meriterande om du har några års erfarenhet som rekryteringsansvarig

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Tillsvidare, inledande provanställning om sex månader
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Carglass önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Carglass® här.