Rekryterare till internationellt modeföretag!

Rekryterare till internationellt modeföretag!

Har du en can-do attityd och har erfarenhet av att rekrytera IT-profiler? Sök redan idag då vi selekterar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en rekryterare till ett internationellt modeföretag.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader fram.

Arbetsuppgifter

Som rekryterare kommer du att arbeta operativt med alla delar i rekryteringsprocessen, t. ex. skapa kravprofiler, skapa och publicera annonser, arbeta med urval och en del med search, hantera ansökningar, delta i anställningsintervjuer, referenstagning och rekryteringsadministration. Du arbetar nära deras beställare, erfarna chefer, och finns där som ett bollplank till dem Du ingår i ett tight team av seniora rekryterare som värdesätter teamkänsla.

Du kommer till exempel att:
 • Skapa kravprofiler
 • Skriva annonser
 • Behandla urval och search
 • Delta i intervjuer
 • Ta referenser
Tjänsten passar dig som har god vana att arbeta självständigt med flera rekryteringsprocesser parallellt. Du är trygg i dig själv och är van att arbeta mot erfarna beställare. Du har ett driv och engagemang för arbetsuppgifterna och samtidigt har du en god koordineringsförmåga. Du har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är service-minded och har ett bra helhetsperspektiv

Vi söker dig som
 • Erfarenhet av alla delar i rekryteringsprocessen
 • Erfarenhet av search/rekrytering av IT profiler
 • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående, alt. enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, 6 månader
 • Placering: Marievik
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork