Rekryterare till globalt bolag i modeindustrin

Rekryterare till globalt bolag i modeindustrin

Vi samarbetar med ett av Sveriges mest attraktiva bolag - ett globalt företag inom modeindustrin. De är på en spännande expansionsresa med stort fokus på digitalisering. Nu söker vi en rekryterare som vill arbeta i ett av deras Talent Acquisition-team. Fokus ligger på att rekrytera controllers, analytiker och liknade roller. Här får du meriterande erfarenhet från ett globalt bolag samtidigt som du utvecklas som person och karriärmässigt. Du kommer till en flexibel uppdragsgivare där din vardag kommer präglas av en stark framåtanda mot en digitaliseringsrevolution.

Information om uppdraget

I rollen ansvarar du för egna rekryteringsprocesser och driver dem från start till mål. Det innebär uppstart med chefer, justeringar i annonser, selektering, intervjuer, tester och referenstagning. Du agerar partner gentemot cheferna och finns där som ett bollplank under hela rekryteringsprocessen. Du tillhör ett TA-team om sex personer som kommer lära dig processerna. För att trivas här behöver du gilla att arbeta i ett högt tempo och ha många bollar i luften.

Du erbjuds

Detta är en möjlighet att komma in och knyta kontakter på ett globalt företag som är ett av Sveriges mest attraktiva bolag. Du kommer arbeta på en öppen, snabbföränderlig, flexibel, human och rolig arbetsplats, tillsammans med ett gäng härliga kollegor. De har en stark företagskultur med en tro på att framtiden är digitalisering!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som
  • Har 2-3 års tidigare erfarenhet av rekrytering av tjänstemän, med fördel controllers och analytiker
  • Är van vid att arbeta med flera olika rekryteringar samtidigt
  • Har mycket goda kunskaper i engelska, i tal och skrift
Precis som alla som arbetar hos vår kund, ser vi att du är en ambitiös, social och prestigelös team player full av driv och optimism. Du trivs i en kultur där fokus ligger på samarbete, transparens, säkerhet och tillit. Som person är du flexibel, strukturerad och har en god samarbetsförmåga.

Övrig information
  • Start: April
  • Omfattning: 4 månader med chans till förlängning. Detta bolag storsatsar på sin TA-funktion så gör du ett bra jobb finns alla möjligheter att stanna kvar.
  • Placering: Företaget sitter i Stockholm men arbetet utförs hemifrån
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se