Rekryterare till Fujitsu!

Rekryterare till Fujitsu!

Har du en avslutad examen inom HR eller ekonomi samt erfarenhet av IT-rekrytering? Då kan denna tjänst som rekryterare hos Fujitsu vara rätt tjänst för dig! Fujitsu är en av världens största leverantörer av IT-tjänster och de söker nu en driven person som självständigt kommer få ansvara för att driva rekryteringsprocesser från a till ö. Är du rätt person för denna tjänst? Skicka då in din ansökan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

I den här rollen kommer du bli en del av Fujitsus HR-team som genomsyras av högt i tak, familjär stämning och nära samarbeten. Rollen kommer framförallt innebära självständigt arbete med att driva rekryteringsprocesser av IT-profiler från a till ö. För att lyckas i denna roll ser vi att du som söker har avslutad kandidatexamen inom HR eller ekonomi samt tidigare erfarenhet av rekrytering, gärna inom IT-branschen.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fujitsu. Uppdraget kommer att vara på heltid till sista december, om samarbetet fungerar bra finns det goda möjligheter att bli förlängd då det finns ett långsiktigt behov. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär ansvar kopplat till att driva rekryteringsprocesser självständigt från början till slut. Exempel på arbetsuppgifter som tjänster kan innebära är:
  • Skapa annonser
  • Arbeta med search
  • Ansvara för intervjuer
  • Referenstagning
  • Föra dialog med berörda avdelningschefer på Fujitsu
Vi söker dig som
  • Har avslutad kandidatexamen i HR eller ekonomi.
  • Tidigare erfarenhet av att driva rekryteringsprocesser från ax till limpa.
  • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Koncernspråket är engelska.
  • Meriterande: Tidigare erfarenhet av rekrytering av IT-profiler samt erfarenhet av arbete med headhunting och cold calls.
Som person är du orädd, driven och hungrig på att utvecklas och växa i din roll. Vi tror att du är strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbete samt att du har ett öga för kvalitet. Vidare har du en nyfikenhet på IT-branschen och en vana att bygga upp relationer med olika typer av människor.

Övrig information

Start: 15 Augusti 2022.

Omfattning: Heltid till 31/12 2022

Placering: Kista.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fujitsus önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se