Rekryterare inom IT till Ericsson i Kista

Rekryterare inom IT till Ericsson i Kista

Vill du få in en fot hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och brinner för rekrytering? Ericsson står för respekt, professionalism samt ihärdighet och känner du att du vill stå för samma sak då är det här tjänsten för dig! Du kommer att tillhöra ett superhärligt team som består av 30 rekryterare där alla äger sina egna rekryteringsprocesser. Efter en gedigen introduktion av en av dina blivande kollegor så kommer du i den här tjänsten rekrytera chefs-, specialist- samt IT-medarbetare och vara ansvarig från kravprofilen till att medarbetarna blir anställda. Detta är tjänsten för dig som vill få en skjuts i karriären i en internationell arbetsmiljö samtidigt som du breddar din egen kompetens! Välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ericssons räkning rekryterare för uppdrag med inledningsvis på sex månader

I Stockholm kommer du tillhöra rekryteringsteamet som idag består av cirka 30 medarbetare. Vi har tidigare haft konsulter som arbetat som rekryterare på Ericsson och som trivts väldigt bra i såväl teamet som på företaget! Ericsson är i behov av hjälp med rekryteringar inom IT, specialistroller och inom chefsrekryteringar. Är du ingenjör i botten men varit inne och nosat på rekrytering kan även detta vara en intressant profil för tjänsten.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ericssons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ericsson. Det finns chans till förlänging på uppdraget eller överrekrytering om samarbetet funkar väl mellan alla parter.

Arbetsuppgifter

Som rekryterare kommer du att ansvara för samt självständigt driva rekryteringsprocesserna inom företaget. Du kommer framförallt rekrytera till roller inom IT och inom chefspositioner. I rollen som rekryterare är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i engelska, eftersom många av rekryteringarna är av internationell karaktär.

Att du har helhetsansvar för hela rekryteringsprocessen innebär alltifrån uppstart och genomgång av kravprofil med rekryterande chef till annonsering, selektering och genomförande av telefonintervjuer.

Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom rekrytering på ett internationellt företag och som drivs av att självständigt ansvara för hela rekryteringsprocessen. Vidare passar tjänsten dig som är driven och effektiv i ditt arbetssätt.

Vi söker dig som
  • Har minst 1-2 års erfarenhet av rekrytering, gärna från IT eller Tech. Alternativt har du studerat HR/PA och har arbetat med rekrytering parallellt.
  • Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i såväl tal som skrift
  • Har mycket god förståelse för hela rekryteringsprocessen
Det är meriterande om du:
  • Har erfarenhet av internationell rekrytering
  • Har goda IT-kunskaper genom utbildning, arbetslivserfarenhet eller hobby
Som person motiveras du av utmaningar och arbetar fokuserat för att uppnå resultat. Du bör också trivas med eget ansvar för att strukturera ditt arbete och att självständigt driva dina processer framåt. Du är lyhörd mot kollegor, har en positiv attityd och ett tydligt fokus i dina dagliga prioriteringar. Du är även snabb och effektiv i ditt arbete och är bekväm i att ta egna beslut. Vidare är det viktigt att du har skinn på näsan och vågar ta egna iniativ för att sätta kluriga profiler!

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, kontorstider
  • Placering: Kista
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om hur företaget presenterar sig på deras hemsida Ericsson