Redovisningsspecialist till ett försäkringsbolag

Redovisningsspecialist till ett försäkringsbolag

En vanlig men ändå ovanlig Redovisningsspecialist till ett ledande försäkringsbolag, vi söker nu en erfaren redovisningsspecialist inom försäkringsredovisning som vill jobba brett och praktiskt. Om du brinner lite extra för siffror, debet & kredit men också har ett intresse för försäkringar så är detta en roll för dig.

Information om uppdraget

Då delar hos vår kund ska fusioneras kommer stort fokus ligga på att säkerställa att samtliga aktiviteter framtagna i projektet ska implementeras så effektivt som möjligt. Ekonomi & Finans arbetar med ett stort transformationsprogram för att effektivisera redovisnings- och rapporteringsprocesser varför även aktiviteter inom detta program kan komma i fråga.

Rollen kräver driv, samarbets- och kommunikationsförmåga utöver tekniska redovisningskunskapen inom försäkring. Du blir anställd som konsult hos oss på Academic Work.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Rollen kommer vara placerad i gruppen Försäkringsredovisning som ansvarar för försäkringsbolagens bokslut och rapportering inom koncernen. Rollen kommer stötta i olika boksluts- och rapporteringsfrågor och projekt. Du kommer även arbeta aktivt med aktiviteter i boksluts- och rapporteringsprocessen.

Vi söker dig som
  • Har en Universitetsexamen inom ekonomi
  • Flera års erfarenhet som Redovisningsekonom eller Redovisningsspecialist i större försäkringsföretag
  • Erfarenhet från att arbeta med förändringsarbete och projekt
Som person är du:
  • Samarbetsvillig
  • Kommunikativ
  • Ansvarsfull och noggrann
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se