Redovisningskonsult till byrå i Huddinge

Redovisningskonsult till byrå i Huddinge

Har du erfarenhet av redovisning och vill vara med på en utvecklingsresa hos en familjär redovisningsbyrå? Värdesätter du en bra balans, flexibla arbetstider och goda relationer med kunderna? Har du svarat ja på ovan? Då kan du vara rätt match för detta jobb! Vi söker nu en redovisningskonsult till vår kund som är en redovisningsbyrå med placering i Huddinge. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en redovisningskonsult till vår kund. Då man har stora ambitioner och växer så behöver man nu en ny medarbetare till teamet.

Vår kund sitter i renoverade lokaler i Huddinge precis intill pendeltågstationen. Här blir du en del av ett familjärt team som idag består av 5 personer och hunden Nemo. Arbetsplatsen präglas av en avslappnad och flexibel tillvaro, där kunden självklart är i fokus.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Förutsatt att alla parter är nöjda, så finns det möjlighet till att bli anställd direkt hos vår kund på sikt.

Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult kommer du att få en introduktion de första dagarna av närmaste chefen för att sätta dig in i system, rutiner och få en förståelse kring byrån. Därefter kommer du självständigt att ansvara för redovisningen från löpande bokföring till bokslut och skatteplanering för dina kunder.

Du kommer därmed
 • Ha bolagsansvar för enskilda firmor samt handelsbolag
 • Arbeta med löpande bokföring, mestadels papperslöst
 • Göra månads- och årsbokslut samt årsredovisningar
 • Hantera deklarationer
Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av redovisning och därmed har en god förståelse av det ekonomiska flödet. Du trivs med att ha mycket kundkontakt och förstår vikten av att alltid leverera hög kvalité.

Vi söker dig som
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet
 • Har erfarenhet av att sköta löpande redovisning självständigt samt har förståelse för och erfarenhet av bokslutsarbete
 • Har god förståelse och praktisk erfarenhet av årsredovisningar
 • Har god systemvana, förslagsvis i Visma och Fortnox
 • Har obehindrade kunskaper i svenska, både i tal såväl som skrift då det används i den dagliga kommunikationen
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från byrå eller koncern där du har jobbat som till exempel bolagsekonom
 • Har erfarenhet av digital redovisning
Som person är du kommunikativ och serviceinriktad, därmed är du inte rädd för att lyfta luren för att kontakta dina kunder och skapa goda relationer. Självklart är det viktigt att inte tumma på kvalitén så givetvis är du noggrann och strukturerad.

Övrig information
 • Start: September
 • Omfattning: Heltid, flexibla tider
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Huddinge
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

* Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en mindre redovisningsbyrå som sitter i fräscha lokaler centralt i Huddinge. I dagsläget har bolaget 5 medarbetare och man har ambitionen att växa ytterligare.