Redovisningskonsult med erfarenhet sökes till Resursgruppen

Redovisningskonsult med erfarenhet sökes till Resursgruppen

Har du tidigare erfarenhet av redovisning och vill ta dig an rollen som konsult på ett erfaret bolag med kontor i centrala Stockholm? Läs annonsen nedan och sök direkt tjänsten planeras bli tillsatt snabbt!

Information om uppdraget

Academic Work söker en redovisningskonsult till Resursgruppen Ekonomi & Revision i Stockholm AB. Tjänsten är placerad på Grev Turegatan i Stockholm, där det i dagsläget sitter 2 personer som blir dina närmsta kollegor. Stockholmskontoret jobbar idag med ca 120 kunder, vilka är små till medelstora företag. Resursgruppen har även kontor i Malmö, Lund och Skanör. De har sedan start jobbat med att ligga i framkant med digitaliseringen av branschen, och erbjuder många smarta lösningar till sina kunder.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Resursgruppen. Uppdraget kommer att vara på heltid och pågå så länge behovet finns, preliminärt till omkring maj-juli. Om behovet kvarstår finns goda möjligheter till förlängning, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult kommer du arbeta med egna kunder i Stockholmsområdet.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med löpande bokföring
 • Hantera kund- och leverantörsreskontra
 • Redovisa kvartalsmoms
 • Självständigt sköta bokslut
 • Hantera enklare redovisning av lön
Tjänsten passar dig som tidigare har arbetat med redovisning och kan arbeta självständigt med uppgifterna ovan, och anpassa dig efter varje kunds önskemål.

Vi söker dig som
 • Har minst en kandidatexamen i ekonomi
 • Har minst 2 års erfarenhet av redovisning
 • Har goda kunskaper i Hogia, främst skatt och bokslut
 • Är flytande i svenska, både i tal och skrift, då det ingår i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du:

* Har goda kunskaper i Fortnox

Som person har du ett professionellt bemötande och lätt för nya kontakter. Vi ser vidare att du har ett affärsfokus och är noggrann samt ansvarstagande.

Övrig information
 • Start: Omgående, alternativt januari
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Grev Turegatan 20, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Resursgruppens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Resursgruppen Ekonomi & Revsion

Resursgruppen är en revisionsbyrå med omfattande ekonomi-, HR och rådgivningstjänster för små och mellanstora företag. Verksamheten startades 1980 i Malmö. Idag är vi 30 medarbetare på 4 orter och omsätter ca 25 miljoner. Vi erbjuder många smarta lösningar för hur man effektiviserar hela sitt ekonomiarbete. Men framförallt är det vårt nära sätt att samarbeta som ger förutsättningar för en affärsrådgivning som gör skillnad. Vi kombinerar utvecklingen inom digital redovisning med värdefull mänsklig kontakt och kompetens.