Redovisningsekonomer till gateretail!

Redovisningsekonomer till gateretail!

Nu finns möjligheten för dig som ekonom att utvecklas inom ett globalt företag i framkant inom sin bransch. gateretail söker två stycken drivna redovisningsekonomer till ett utav deras ekonomiteam. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

gateretail är återförsäljare av flygbolagsprodukter och ombordförsäljning och är en del av det globala företaget gategroup. Som redovisningsekonom kommer du att arbeta från det svenska huvudkontoret i Kista där du välkomnas av ett stöttande team med högt i tak.

Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom ekonomi på ett internationellt bolag med en komplex affär och den spännande blandningen mellan retail och flygbranschen. För dig som visar framfötterna finns möjligheten att utvecklas och ta dig an fler ansvarområden.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom hos gateretail kommer du att arbeta i en varierad roll. Du kommer exempelvis att:
 • Hantera bank- och kontokortsavstämningar
 • Clearing och bokföring av transaktioner och inbetalningar
 • Enklare bokföring
 • Hantera stora datamängder i Excel
Vi söker dig som
 • Har god förståelse för det ekonomiska flödet och grundläggande kunskaper i redovisning vilket du har erhållit från dina studier och/eller från en liknande roll
 • Har mycket goda kunskaper i Excel och vana att hantera stora datamängder
 • Har god systemvana
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. gateretails koncernspråk är engelska och vi lägger därför stor vikt vid dessa kunskaper
Det är meriterande om du:

* Har kunskaper i affärssystemet SAP

Som person är du nyfiken och intresserad av att lära dig som såväl bidra till teamet. Du har en positiv och prestigelös attityd och kommer gärna med egna lösningsförslag. Vidare är du kommunikativ vilket visar sig i de relationer som du skapar inom företaget. Du tar även stort ansvar över ditt arbete på ett noggrant sätt och lämnar därför inget åt slumpen.

Övrig information
 • Start: Januari/februari 2020
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kista
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och gateretails önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work{target="_blank"}.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

gateretail is a world Leading airline retailer with extensive knowledge and experience in Food and Beverage and Travel Retail. They have a global customer portfolio covering 4 continents, serving more than 20 airline customers, over 1000 aircraft and more than 290 million passengers a year. They innovate and deliver profitable retail programs that meet the needs of the airline and exceed passengers expectations. Their Retail Centres of Excellence are located in Luton, Bedfordshire, UK and Kista, Sweden.