Redovisningsekonom till Boye Advisory!

Redovisningsekonom till Boye Advisory!

Boye Advisory är ett administrativt Family Office i centrala Stockholm. Det här är en perfekt chans för dig som redovisningsekonom med social förmåga som sätter service och kvalitet framför allt.

Information om uppdraget

Vi söker två redovisningsekonomer till Boye Advisory för att utöka teamet. Uppdraget är långsiktigt och det finns goda chanser att du på sikt blir rekryterad.

Boye Advisory är ett Family Office som agerar rådgivare och hanterar finansiell administration för deras kunder och bolag. Kontoret ligger i centrala Stockholm, i trevliga lokaler med en familjär stämning. Det här är en dynamisk roll som kräver att du är flexibel och kan anpassa dig till olika spännande situationer.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta med redovisningen för Boye Advisorys kunder vilket även innefattar att lära sig deras beteende, ansvara för och säkerställa arbetet kring fakturor, betalningar, avstämningar, rapportering, etc. Utöver att sköta redovisningen kommer ditt servicetänk spela roll, då du hela tiden ska ligga steget före och vara beredd att kliva in.
 • Löpande redovisning, bokslut och deklaration
 • Koordinera, säkerställa och följa upp administration
 • Vara en kontaktperson för leverantörer och kunder
Vi söker dig som
 • Är självständig i arbetet av löpande redovisning och bokslut
 • Har avancerade kunskaper i Excel
 • Har hög integritet, då du kommer i kontakt med mycket sekretessbelagd information
 • Professionell svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen sker på båda språken
I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du motiverar dig väl till tjänsten redan i ansökan till oss. För att lyckas i den här rollen behöver du vara förtroendegivande och ärlig, du är närvarande, har ett proaktivt tänkande och en hög integritet. Service är a och o, vilket du trivs med och alltid vill leverera över förväntan. Utöver det kommer behöver du säkerställa kvaliteten vilket sätter prov på hög struktur och noggrannhet. Du ser alltid lösningar snarare än problem och tar initiativ med en positiv anda.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Boyes önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Boye Advisory är ett Family Office som agerar rådgivare och hanterar finansiell administration för deras kunder och bolag.